[多項種類] ABEE AS ENCLOSURE W1 ITX CASE ASUS 670 MINI (22-05-2013 END)

ITEM 1 : ABEE ENCLOSURE W1 ITX CASE......95%新2013-4月尾找代購公司從日本買入.....原盒配件全齊.....加另購的5.25"面版和全鋁腳(價值$550)....另送1把原廠12CM FANS.......未計另購配件連運費$3200買入.............如在TB買連運費都要$4000.......現連另購配件$2500 EAT

ABEE 官網參考 : http://www.abee.co.jp/Product/CASE/AS_Enclosure/W1/
国外網站參考:1)  http://www.chiphell.com/article-7267-1.html
                         2)  http://www.chiphell.com/thread-737938-1-1.html
ITEM 2:  ASUS GTX670 MINI.......95%新2013-5月買入原盒配件全齊....有單HK行貨保用.......18CM合ITX細箱用......$2800 EAT

Item 1+2 eat +送 thermalright axp-100 itx 散熱(價值$450)

請EAT後PM留電話確認......紅磡廣場,MK,SSP交收
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Item1+2 eat 送 thermalright apx-100 itx 散熱^^

Ching, 想了解個散熱頂吾頂高Ram,我用Corsair Dominator® Platinum

Ching, 想了解個散熱頂吾頂高Ram,我用Corsair Dominator® Platinum
caferomeo 發表於 2013-5-18 22:50

其實要看你用甚麼MB和散熱......因ITX塊塊都有D位唔同.....如就我用的ASUS Z77I DELUXE + THERMALRIGHT AXP-100來計是可以裝下 Dominator Platinum而唔頂RAM的......只要把AXP-100方向改變便可以.....但其他MB就唔清楚了.....

吾該ching, 我都係用 Z77 I -DELUXE ,我再諗諗..
順帶一問,當日Ching, 心頭好( 我睇過你個開箱文),點解咁快又放出,個箱有冇花痕.

吾該ching, 我都係用 Z77 I -DELUXE ,我再諗諗..
順帶一問,當日Ching, 心頭好( 我睇過你個開箱文),點解咁 ...
caferomeo 發表於 2013-5-18 23:47

因為又俾水區D魔鬼推番我落水@@ 又換箱上水@@

順帶一問,當日Ching, 心頭好( 我睇過你個開箱文),點解咁 ...
caferomeo 發表於 2013-5-18 23:47

因為又俾水區D魔鬼推番我落水@@ 又換箱上水@@另隻箱無花,放心,不過ram方面為放心起見我明天試下移一次位個apx-100以確定唔頂ram先

哦,明白晒

Push @@"

caferomeo 發表於 2013-5-18 22:50

轉位後已確定唔會頂高身RAM了.........
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊