[手機及配件] 應該係最平嘅1800mhz 4G 手機 - A810K 黑色 end @ 2/6

a. 物品名稱 --- A810K
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 990
d. 底價(等同最低出售價) --- 750
e. 每口叫價 --- 20 或其倍數
f. 保養期 --- 3日私保, 可幫助你刷ROM時遇到的疑難, 不包人為, 刷ROM刷壞機
g. 貨品的工作性能及包含的配件 ---
100% Work
ics 4.0.4 已root, 原廠recovery
如有要求可幫你刷返原裝rom+recovery
用到4g (我用緊3 lte)
機身有花, 有條痕
mon貼有幾個泡(早前除個套個陣不小心刮起了mon貼)
不包差電器
跟一電, 加30蚊跟多粒, eat的話不用加就跟多粒
跟三個軟套, 紅, 黑, 白, 白舊一d, 因為常常用
跟一張8gb micro sd 卡

另:交收時我會裝antutu tester 同benchmark 比你試機, 亦會比你試埋4g

跑分, 隔離係xperia p, 4.5吋mon vs 4吋mon

氣泡, 不太影響mon的顯示

痕, 平時用套就唔會覺

冇入水, 仲係白色, 非拼裝機

三個套, 白色舊左不太純白

h. 交收方式/地點 /期限 --- 地鐵站(黃大仙為佳)

重要更新!!!
頭先我作最後試機時發覺個mon 有色塊, 共兩塊。
呢兩塊斑要個mon顯示全黑才察覺到, 因為平時用很少會有全黑的時候, 所以出post時並沒有留意到
色塊詳情: 一塊係紅色, 大約比尾指指甲小, 另一塊是綠色, 是紅色的三分之一
在mon全白, 全紅, 全綠, 全藍, 並沒有發現任何斑, 在機底(即平時手持手機的望法)方向稍斜望不太明顯, 在機頂方向斜望最明顯
如果28/5 17:45前落左bid既師兄見到此更新想唔要的話, 為左你唔會被扣分, 請留一個新言說取消, 如果到完post日都冇新叫價而你已經留過言說取消, 我將不會同你交收
因為呢次既粗心大意, 本人在交收時會送買家一位小禮物以表歉意
附上圖片

由頂望

由底望

垂直望

改好了, thx!

係唔係都係原裝電 ?

係唔係都係原裝電 ?
muihin 發表於 2013-5-28 15:47

sky 電, made in 泡菜

唔eat係咪包晒所有套,除左第2舊電

唔eat係咪包晒所有套,除左第2舊電
輕鬆小熊 發表於 2013-5-28 15:49

對! 3個套係跟的, 不用加錢

$750

只係手機,套,card
係咪冇其他配件如耳機…………

只係手機,套,card
係咪冇其他配件如耳機…………
輕鬆小熊 發表於 2013-5-28 15:52

冇耳機啊, 因為細佬用緊。差電器同usb線相信大家都有用開既, 本身個條都用到殘殘地, 都唔好意思拎出黎, 所以都唔跟啦

$750
muihin 發表於 28/5/2013 15:52

"如果28/5 17:45前落左bid既師兄見到此更新想唔要的話, 為左你唔會被扣分, 請留一個新言說取消, 如果到完post日都冇新叫價而你已經留過言說取消, 我將不會同你交收"

唔好意思, 取消bid