[手機及配件] 有洛印, 壞壞地 galaxy nexus (6月4日完, 800蚊起BID) 私保三日

1. Samsung Galaxy Nexus,

歐水貨已過保, 80% 新淨, MON無花, 有中等程度洛印(全黑畫面先睇到), 2012年8月先達購入, 有單.

不包差電器, 不包耳機, 不包差電線, 包一個原裝包裝盒, 包一原裝電, 送一張全新未開保護貼, 私保三日, 留意以下條款

少少壞情況1: 電話差電(USB)個位輕微咬咬地, 可以成功差電, 但個位要就一就, 唔提議買家用我部機一面差住電一面拎上手玩否則個差電位可能更快玩完

少少壞情況2: 電話有非常非常小的時間無啦啦自己著MON, 情況唔嚴重, 唔知關APPS事定部機事

屯門/中環交收

Start: 800
each bid: 10
eat: 1300

私保三日, 但唔保以下數點任何一點
1. 爆MON, MON有裂痕 (因為買果刻會比你睇清楚, 如果3日後MON有問題, 係買家責任)
2. 機身損壞, 破裂等  (因為買果刻會比你睇清楚, 如果3日後有問題, 係買家責任)
3. USB差電位斷開 / 不能成功差電 (買果刻會證明比買家睇可以成功用尿袋差電, 我亦係POST開頭提醒買家差電時不可以拎上手把玩電話, 否則USB位會好快玩完 )
4. 間歇非常小時候無啦啦自己著MON, 不知道是APPS問題還是電話問題  (#1 已註明此機有這個問題, 不在私保之內)
5. 不能開機 (買前會比買家試熜機開機, 你鐘意既試夠10次 打埋電話上埋網都得, 如果3日後發現開唔到機, 我無從得知你3日內部電話有無掂過水, 而搞到入面短路, 呢個情況當買家自己搞壞部機 )
6. 洛印問題 (#1 已註明此機有這個問題, 不在私保之內)

此外的其他問題, 一律在私保箱圍之內, 買家退回手機, 我會交回下BID勝出金額給他

相:(MON貼"橋"起左所以白色左一達, 個MON完全無問題)

推推推推

PUSHPUSH

PUSHPUSH

如果整usb 位要幾錢?

如果整usb 位要幾錢?
yoyo348 發表於 2013-6-2 15:12

要換底版(千幾蚊起跳), 不過放心, USB位我好肯定咁同你講, 只要你差電果陣平放係台面唔拎上手玩, 差電係完全無問題同正常, 部機仲有排玩

有相ma ?

有相ma ?
bobo32252 發表於 2013-6-2 20:18

有

少少壞情況1: 電話差電(USB)個位輕微咬咬地, 可以成功差電, 但個位要就一就, 唔提議買家用我部機一面差住電一面拎上手玩否則個差電位可能更快玩完

少少壞情況2: 電話有非常非常小的時間無啦啦自己著MON, 情況唔嚴重, 唔知關APPS事定部機事

請買家留意, 貼子上已注明

要換底版(千幾蚊起跳), 不過放心, USB位我好肯定咁同你講, 只要你差電果陣平放係台面唔拎上手玩, 差電係 ...
RentaCheat 發表於 2013-6-2 19:59

USB board 同底板分開架
USB板個邊平好多, 淘寶好似唔使100蚊人仔.