[硬碟機] Western Digital WD5002ABYS 500G Enterprise Series HDD (7/6 END)

100% Work WD5002ABYS 500G HDD, 12/2008 買, 閒置一年, 聯強保 5 年至 12/2013, 有單有盒, 私保3日, 不包人為
健康圖已上, 但唔知點解有2個 attention, 但絶不影響正常運作 !

Start: $200
Each: $10 或倍數
Eat: 沒有

不接受在結束前三小時內的首次出價者的出價
交收地點為第一城城巴站或馬鐵第一城站 其他地點請先詢問
完 BID 後24小時內請留電話聯絡安排交收
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

必 $200

$210

~PUSH~

想問下有無hdd tunes圖?

keiya345 發表於 2013-6-4 21:13

OK 我明天收工整 !

keiya345 發表於 2013-6-4 21:13

健康圖已上, 但唔知點解有2個 attention, 如果有已出價 CHing 覺得唔舒服可取消出價, 我向版主交待 !
Thanks !
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

健康圖已上, 但唔知點解有2個 attention, 如果有已出價 CHing 覺得唔舒服可取消出價, 我向版主交待 !
...
joehlam 發表於 2013-6-5 21:53

我取消...

必 $200
longun 發表於 2013-6-2 16:15

健康圖已上, 但唔知點解有2個 attention, 如果已出價 CHing 覺得唔舒服可取消出價, 我向版主交待 !
請 Confirm 繼續或取消 Thx !

必 $200
longun 發表於 2013-6-2 16:15

請 CHing Confirm 繼續或取消 Thx !