[手機及配件] [有保]藍色Galaxy S3[i9300]3G 全套 及 SGP 殼(End 8-June-2013 )

[item1]
100% work,90%新,外殼冇明顯花/裂痕 水貨 藍色Galaxy S3[i9300] 3G
原廠港行4.1.2 rom(未root),可免費代root
有保至30-6-2013

全套[兩原廠電,電座,叉機,usb線,耳機(未開),超薄黑膠殼]

好錫機,機身冇明顯花/裂痕

即食$2500,只有食價

[item2]

正貨SGP S3 bumper
http://spigen.com.hk/product-detail.php?id=176

即食$80,只有食價

[item3]

正貨SGP S3 Case Ultra Flip
http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-s3-cases/samsung-galaxy-s3-case-ultra-flip-series.html

即食$100,只有食價

優惠[item1]+[item2] = $2540
     [item1]+[item3] = $2550
     [item1]+[item2]+[item3]=$2570

交收細節另議

item 1
是那裡水貨?與港行有何不同?

回復 2# DLeung2008

代答,價錢上有分別

回復  DLeung2008

代答,價錢上有分別
yueyes 發表於 2013-6-3 08:59

呢部係國際版,姐係同港版硬件一樣

推一推

在市場上,有很多SAMSUNG仿真電話。怎樣知道它是真還是假呢?

在市場上,有很多SAMSUNG仿真電話。怎樣知道它是真還是假呢?
leeyanyuet 發表於 2013-6-5 22:12

*#0*#   check

保證是samsung真機

Ching
其實呢
SAMSUNG仿機係唔會有"SAMSUNG"隻字係到
博告咩

想問下水貨但有保??

我見過其他二手綱賣1:1仿真电話,可以加上Logo呀!