[風扇] 出售GELID系列風扇(END 12/6)

物品名稱A: GELID SILENT 14 (3 PIN)
數量 : 1
即食價 : $30
底價(等同最低出售價): $15
每口叫價: $10
貨品的工作性能及包含的配件: 100% WORK,跟膠釘,有單,行貨5年保不私保

物品名稱B: GELID WING 12 PL (UV GREEN)
即食價 : $90
底價(等同最低出售價): $70
貨品的工作性能及包含的配件: 100% WORK,跟膠釘,有單,行貨3年保不私保

物品名稱C: GELID WING 14 (3 PIN)
即食價 : $95
底價(等同最低出售價): $75
貨品的工作性能及包含的配件: 100% WORK,跟膠釘,有單,行貨5年保不私保

以上物品全部未過頭7(拍賣首天計)
以現金方式交收,期限見頂
ITEM B即食者送銀欣12CM磁石隔塵網
ITEM C即食者送銀欣14CM磁石隔塵網
ITEM1+ITEMC即食優惠價$110元
不接受完結日期當日最後1小時個人首次落價,即食除外
交收地點只限港鐵紅線深水埗至葵芳港鐵沿途各站

交收時間:星期一至日下午2時後至晚上8時
請買家24小時內PM本人留低聯絡電話方便交收

GELID WING 12 PL (UV GREEN)

EAT

物品名稱B: GELID WING 12 PL (UV GREEN)
底價(等同最低出售價): $70
貨品的工作性能及包含的配件: 100% WORK,跟膠釘,有單,行貨3年保不私保

ITEM B即食者送銀欣12CM磁石隔塵網

以上物品全部未過頭7(拍賣首天計)
以現金方式交收,期限見頂
交收地點只限港鐵紅線深水埗至葵芳港鐵沿途各站

交收時間:星期一至日下午2時後至晚上8時
AL131 發表於 2013-6-7 23:37

留作紀錄

留作紀錄
ivanlkk 發表於 2013-6-8 00:13

我唔會講大話架啵

我唔會講大話架啵
AL131 發表於 2013-6-8 00:14

上次都同你交收過啦 當然信你, 個人習慣

又黎遲左=_=
上次買都無銀欣12CM磁石隔塵網送
可唔可以PM話我知邊到有得賣同幾錢?

GELID WING 12 PL (UV GREEN)

BACKUP EAT

itemc eat

item a eat
a+c $110

又黎遲左=_=
上次買都無銀欣12CM磁石隔塵網送
可唔可以PM話我知邊到有得賣同幾錢? ...
badpkhk 發表於 2013-6-8 02:26

係…點解咁快?  點樣可以咁快…?

d網點嘅樣?  原裝?