[手機及配件] (減價出售$1400 start)賣SAMSUNG GALAXY NOTE 1 (13 JUNE end)

賣SAMSUNG GALAXY NOTE 1歐水, 100% WORK, 零死點/光點/燒印, 而家港版ANDROID 4.1.2沒ROOT, 背面小小花如圖2所示, 沒有其他花位, 長期痴MON貼+用套, 只有機一部,原裝電池一粒,跟機S-PEN一支, 加送MECURY COVER一個 (新加原裝盒+說明書)
Start: $1700 $1400
$50/bid
EAT: $2000 $1600
官塘線MTR交收

$1400
Thx

請問:
1) 幾時買入
2) 可以用USB差電及傳輸資料去電腦嗎??

請問:
1) 幾時買入
2) 可以用USB差電及傳輸資料去電腦嗎??
jc0604535 發表於 2013-6-12 19:28

20/05/2012買入
可以USB叉同埋傳DATA

歐水config同港行一樣嗎?

歐水config同港行一樣嗎?
adilsh 發表於 2013-6-12 20:46

YES  所以先可以刷港ROM, 可以OTA升級

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... 2996&highlight=
通話記錄中有訊息記錄

呢樣搞番好未??

$1600 EAT~

賣SAMSUNG GALAXY NOTE 1歐水, 100% WORK, 零死點/光點/燒印, 而家港版ANDROID 4.1.2沒ROOT, 背面小小花如圖2所示, 沒有其他花位, 長期痴MON貼+用套, 只有機一部,原裝電池一粒,跟機S-PEN一支, 加送MECURY COVER一個 (新加原裝盒+說明書)

通話記錄中有訊息記錄

呢樣搞番好未??
jc0604535 發表於 2013-6-13 12:20

呢個好像係samsung設定係咁, 之後都沒去理佢

$1600 EAT~

賣SAMSUNG GALAXY NOTE 1歐水, 100% WORK, 零死點/光點/燒印, 而家港版ANDROID 4.1.2沒ROOT,  ...
jc0604535 發表於 2013-6-13 16:01

thx~