[多項種類] GTS250 1GB連小海散熱/PCIE轉IDE卡(已加圖)/AMP IDE線(END:17/6)

ITEM 1:
GALAXY GTS 250 冷酷1GB + 超頻3 小海(已換靚仔藍光8015風扇)
小海跟果個風扇太厚, 佔用過多SLOT, 藍光8015係液壓bearing
此卡佔用SLOT 請看圖 由於每塊MB 既SLOT 位置都唔同, 不能答你夠唔夠位裝
不接受以此做退貨理由

只用單6-PIN !!!!!!
OUT 係2X DVI
影印單日期係1/9/2010. KINGBO 保幾耐, 我唔清楚, 本人提供48小時私保
有盒, 有一條雙MOLEX --> PCIE 6PIN 線

起 : $250
每BID : $10
食: $280

ITEM 2: jmicron PCIE轉IDE卡, 有1X IDE 和2XSATA II
與win 7 x64 完美運行,極新

食者送一條普通IDE 線(不是ITEM 3) 和SATA 線 (兩個都未開袋, 不包好壞)

起 : $55
每BID : $5
食: $70

ITEM 3:  AMP IDE 排線
參考LINK: http://goods.ruten.com.tw/item/show?21207139002535

食: $15

ITEM 3 除非在西鐵朗屏交收, 否則不能單獨食

交收地點係圖中既站
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

PUSH PUSH

請問有沒有ITEM2 的圖片呢? 不介意網上找圖

請問有沒有ITEM2 的圖片呢? 不介意網上找圖
scharnhorst 發表於 2013-6-13 23:25

剛剛影

剛剛影
soarthroat 發表於 2013-6-13 23:44

謝謝

謝謝
scharnhorst 發表於 2013-6-14 01:28

np

Daily push #1

Daily push #2

ITEM 2: jmicron PCIE轉IDE卡, 有1X IDE 和2XSATA II

$70 ....... EAT

Please check PM ....... THX : ...
kentfai6055 發表於 2013-6-15 22:18

Thanks !

Daily push no. 1