[手機及配件] [已交收]95%新ASUS Padfone 2 16GB 黑色行機[END 19-06-2013]

交收地點: 港鐵站(九龍灣->坑口), 九龍灣站有優先(指定物品除外)
交收時間: 18:15-19:00(Mon-Fri)

不接受完結前15分鐘首次下bid者, 即食除外
即食或多食優先會以總金額計算並在每晚24:00結算(如適用)
所有物品如有行保便不設私保, 無行保物品便會私保2天, 除特別註明外
即食或完結後請於24小時內PM留電話, 以便安排交收

Item 1: 95%新ASUS Padfone 2 16GB 黑色行機 (已交收)

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

ching可唔可以影埋4邊銀邊睇睇.特別係個底條邊.Thx

補充: 同想問下邊位有冇花

ching可唔可以影埋4邊銀邊睇睇.特別係個底條邊.Thx

補充: 同想問下邊位有冇花 ...
oswis008 發表於 2013-6-14 01:05

4條邊有好微細的花..要用放大鏡先看到
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

鏡頭有冇入塵,有布套,其他時間交收得唔得,例如中午

打錯字,係有冇套?

追問:
1. 你係拎過上去換eMMC?
2. 有冇維修單證明?
3. (如有)同埋維修後既延長保養有冇相關證明?

Thx. 因有心食, 所以問多幾句

鏡頭有冇入塵,有布套,其他時間交收得唔得,例如中午
ken001 發表於 2013-6-14 01:21

4月果時上過去清塵同換了底板

追問:
1. 你係拎過上去換eMMC?
2. 有冇維修單證明?
3. (如有)同埋維修後既延長保養有冇相關證明?

Thx. 因 ...
oswis008 發表於 2013-6-14 01:23

1) 4月尾果時上過去清塵同換了底板
2) 有維修單, 不過個刪去個人資料
3) 我維修果時都未出延長保用...5月中先出的..請看link, 你可以打去皇家問左先

其他時間得唔得呀?

其他時間得唔得呀?
ken001 發表於 2013-6-14 01:38

最快14號, 9:30AM-10:30AM, 在黃大仙MTR交收...
中午就要13:20-13:45, 在九龍塘->九龍灣, 我跟住要返工.