[機箱] Aerocool Xpredator Super Tower 95% New 屯門自取 (完結日期19-6-2013)

$150起
每次叫價$10
$300 即eat

自用差不多2年,係透明側版有少少花,另外正面左右原本orange 色既位置我之前噴左做黑色.
跟機送2 把Xigma 12cm(白led) 同一把 CM Storm 20cm, 原廠有前面有一把orange led ,上有一把無led 既,但個時本人唔鍾意orange led所以用上個把無led取代左前個把orange led, orange led已經唔見左
另外本人只做左基本清塵工作,螺絲個d 有多無少,因本人其實只係普通用家,個時唔知咁大買左,基本有好多地方都無用過.
詳情可睇 http://www.aerocool.com.tw/pgs/pgs-b/153.html

實物photo
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

請問其它地方交收考慮嗎

無完結日期

$150起
每次叫價$10
$300 即eat

自用差不多2年,係透明側版有少少花,另外正面左右原本orange 色既位置我之 ...
chrislo0904 發表於 2013-6-14 12:17

有關售賣帖子格式如下
   年/月/日
   例子:電腦底板,顯示咭..  (2011-8-10)
   若提早完成可在標題修改在最前加上(end或完成或待交收)字眼
   例子:
   電腦底板,顯示咭........(2011-8-10)  (完成)

請問其它地方交收考慮嗎
chaowei 發表於 2013-6-14 13:32

sorry,就係唔想拎所以先set 低d 個起bid 價,買返黎個時都900 左右,但真係好重,所以我都送埋風扇了,really sorry
updated photo!

$150起
每次叫價$10
$300 即eat

自用差不多2年,係透明側版有少少花,另外正面左右原本orange 色既位置我之 ...
chrislo0904 發表於 2013-6-14 12:17

12.買賣標題上必須清楚列出截止日期。以便版主置頂,開賣期最長為 5 日(出帖日+5日),會員不得自設截止時間。

$150
屯門自取.

$160…