[鍵盤滑鼠] Ducky Shine 2 9008 青軸 紫燈(Magenta) 已減EAT價「End 29-06-14」

Ducky Shine 2 青軸 紫燈(Magenta) (原$1000) + 連原裝倉頡帽 (原$260)
原生英文字帽(識得一定知出面只有英文字帽), 連原裝倉頡帽 (原$260)
(購於22/03/2013), 用左1年左右, 100%正常, 齊盒齊件, 有單
勁錫住用. 好靚仔, 冇跌冇崩, 平時唔用都會用個COVER蓋住(圖1,2對上個原裝透明COVER)
保養: 已過 (因為得14個月)
出售原因: 老婆話太嘈 , 所以要割愛
ALL EAT優先
A: FULL SET ALL EAT 價優惠 $900

B: KEYBOARD(英文) EAT $800

C: 倉頡帽 EAT $150

官網詳盡介紹
http://www.duckychannel.com.tw/tw/DK9008_shine2.html

最理想:
港鐵灣仔或黃大仙交收, 其他地點,中途站另議
不接受完結前   2  小時首次出價。

Ducky Shine 2 青軸 紫燈(Magenta) (原$1000) + 連原裝倉頡帽 (原$260)
原生英文字帽(識得一定知出面只有英 ...
lun1229 發表於 2014-6-24 23:58

W 同1字, 係咪打油??
張圖太細睇唔清

回覆 2# beacher

我睇應該就冇, 因為同我一買返黎本身係英文個SET一樣冇光面

回覆  beacher

我睇應該就冇, 因為同我一買返黎本身係英文個SET一樣冇光面
     ...
lun1229 發表於 2014-6-25 00:38

我想睇原裝英文果 set , 另外中文字係咪唔散賣?

回覆 4# beacher

圖3係英文,放心個啲只係反光
主要想一SET放售。

請多多支持~~!!

已減EAT價

已減EAT價

Push push sin!!

C: 倉頡帽 EAT $150