[數碼產品] 新小米盒子,100%全新原封,購於小米天貓官網貨 [End 09-07-14]

新小米盒子,即小米盒子第二代,有Lan頭版本(亦可使用內置WiFi接收)
100% 全新原封
購於天貓小米旗艦店
發貨日期為 2014-6-25 (國內提供一年保修)
由於同時購買兩部,但小米發貨只含一份單據和發票
交收時本人會另外影印一張小米單據給買家 (不會給予正本,但交收時會出示給買家查看)

Eat : $360

勝出者請於24小時內主動PM聯絡號碼
請於3天內完成交收

------------------------
港鐵面交,不放A
------------------------
荃灣綫全綫、青衣<>香港站

其他港鐵站,請在下bid前詢問,謝謝!

push

由於同時購買兩部,但小米發貨只含一份單據和發票<---咁即係你部機有保養,我部機冇保養?!

xperiac2014 發表於 2014-7-7 15:00

佢講左會俾影印本你..
不過小米認唔認影印單就唔知

佢講左會俾影印本你..
不過小米認唔認影印單就唔知
mnop492 發表於 2014-7-7 15:06

我就係驚影印單唔得,所以先問下姐!! 我相信樓主都係驚冇保養先要keep正本單!!

xperiac2014 發表於 2014-7-7 15:00

所有機都有保養,小米保修既時候佢個系統可以查到你部機幾時出貨,影印單係比你keep出貨日期自己留意
你起出面街買到既貨唔係由小米發貨,就由出廠日期(月份)開始計起

如買家需要小米發出既正本單據,我可以比正本,影印個份我自己keep

所有機都有保養,小米保修既時候佢個系統可以查到你部機幾時出貨,影印單係比你keep出貨日期自己留意
你 ...
ccl4 發表於 2014-7-7 18:00

所有小米網買嘅機都受國內小米保養嘅, 而國內小米牌子電話受埋香港小米保修添,
小米唔承認單唔緊要, 因為佢地查嘅係機嘅S/N, 而且小米嘅正式發票只顯示左小米盒子同埋價錢,
無乜有用資料, 而另外個張叫喺香港叫購物明細單, 列左買左啲乜同價錢。
係呢度大家要明白, 有無單據=/=有無保養

你 ...
ccl4 發表於 2014-7-7 18:00

其實樓主可以叫樓上自己北上買或者向國內小米網買, 咁樣就一定有國內小米保養, 樓主又唔係賺佢錢。
我賣就只畀影印單, 因為自己KEEP RECORD同埋有個人資料。
而且我無記錯小米盒子香港都無保養的, 樓主可以提供以下資料做參考:
http://www.mi.com/service/contact

其實樓主可以叫樓上自己北上買或者向國內小米網買, 咁樣就一定有國內小米保養, 樓主又唔係賺佢錢。
我賣 ...
xx_william 發表於 2014-7-9 12:40

今日中銀匯價 0.79580
RMB 299 / 0.79580 = $375.72

小米自己出既貨一定有記錄做保修,小米張單據已經講過係比買家留意出貨日期,可以比正單
香港無可能有行貨,小米都唔敢賣呢部機出國