[數碼產品] 99%新鐵三角CKS99,PS3戰國4,PSV數隻GAME 16-7-14

ITME 1
a. 物品名稱 --- 99%新 鐵三角ATH CKS99
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 380
d. 底價(等同最低出售價) --- 280
e. 每口叫價 --- 10 (或其倍數)
f. 保養期 --- 團購買入,佢話有一年私另外私保3天
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 只係開箱CHECK 過.全齊配件.

因為入左錢團購,但我以經買入鐵三角IM 04 ,所以之後收到貨後都冇諗過會用.

香港行貨賣緊$939 http://www.price.com.hk/product.php?p=149298

ITME 2
a. 物品名稱 --- 戰國無雙4 PS3
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 250
d. 底價(等同最低出售價) --- 150
f. 保養期 ---
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --係到買入,玩過1次就收埋左,D 特典未使用.

ITME 3
a. 物品名稱 --- 日板 PSV FFX+外傳 2隻 (外傳全新未開!)
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 330
d. 底價(等同最低出售價) --- 200
f. 保養期 ---
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --一隻全新一隻開左 ,D 特典未使用. 兩隻一齊賣

ITME 4
a. 物品名稱 --- 日板DRAGON CROWN
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 130
d. 底價(等同最低出售價) --- 100
f. 保養期 ---
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --

觀塘線交收,謝謝!

ITEM 2 --- 戰國無雙4 PS3
$150

ITME 1
a. 物品名稱 --- 99%新 鐵三角ATH CKS99
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 380
d. 底價(等同最低出售 ...
活在當下` 發表於 2014-7-11 01:31

師兄請問隻cks99 幾時買/保到幾時,另外請問壞左去邊整?

item 1 - $280 support

ITME 3-日板 PSV FFX+外傳 2隻 (外傳全新未開!)

師兄會唔會考慮SET返最後一小時不准未出過價既人出價, 即食除外?

Item 1  HKD300.00

師兄請問隻cks99 幾時買/保到幾時,另外請問壞左去邊整?
man2905 發表於 2014-7-11 15:24

我6月中先收到

我係呢間香港團購網買的https://www.facebook.com/HeShop1?fref=ts

有關方面要問番佢,我搵唔到佢條LINK

我以經PM左佢問保養方面

但保證佢係日本帶番黎的

師兄會唔會考慮SET返最後一小時不准未出過價既人出價, 即食除外?
ddd531 發表於 2014-7-11 20:48

不考慮,因為有人出價了不能改條款.謝謝!

man2905 發表於 2014-7-11 15:24

我問左佢了,不用任何單.