[多項種類] [賣] Z97底板 / Antec 機箱 (END: 01 Oct)

全部都無單,但問過代理會有保用。只限星期一至五筲箕灣交收,步行至筲箕灣地鐵站約5分鐘。

Item.1
a. 物品名稱 --- Asrock Z97 Killer Series (E2200)
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $800
d. 底價(等同最低出售價) --- $500
e. 每口叫價 --- $10
f. 保養期 --- 因無單,當由2014年7月起計(可提供S/N,你地打去代理問 - FELTON)
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% work / 齊配件

Item.2
a. 物品名稱 --- Antec nineteen hundred case (紅色)
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 每隻$900
d. 底價(等同最低出售價) --- 隻$500
e. 每口叫價 --- $20
f. 保養期 --- 因無單,當由2014年7月起計(可提供S/N,你地打去代理問 - FELTON)
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% work / 螺絲唔齊 / 2塊鐵片及底部有一塊網遺失(相片上傳作參考)

Item.3
a. 物品名稱 --- Antec nineteen hundred case (綠色)
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 每隻$1,000
d. 底價(等同最低出售價) --- 隻$600
e. 每口叫價 --- $20
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% work / 螺絲唔齊
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

item 1 $500 ...
support

樓主 我想問下
Item.1
a. 物品名稱 --- Asrock Z97 Killer Series (E2200)
係唔係我上次bid 中那一塊?
上次因為cpu socket pins 有一條彎左所以取消交易,
如果係同一塊唔算100% work,也不會有保用.
如果不是同一塊我會落bid.THANKS

樓主 我想問下
Item.1
上次 ...
肥媽 發表於 2014-9-26 14:00

Asrock ,據經驗,如果係ALTECH保, 彎針係有保的。但FELTON就唔知了

Asrock ,據經驗,如果係ALTECH保, 彎針係有保的。但FELTON就唔知了
PMLung 發表於 2014-9-26 18:43

唔該師兄等我有時間問下先.

樓主 我想問下
Item.1
上次 ...

彎得好嚴重嗎?

回覆 6# abralam

另外我問左FELTON,佢可以代我把底板send去供應商,至於是否維修由供應商決定.代理不能保証.
如果供應商願意復修將不需收費,如果不願復修將原板退回.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

樓主 我想問下
Item.1
上次 ...

樓主..........pls reply

Antec nineteen hundred case red 有無花左嘅位置嘅相?

機箱有冇風扇跟?