[中央處理器] Intel Core2 Duo E8400 3.00 GHz + A-Data DDR2 800 2GB x 2 (End 02-10-2014)

Intel Core2 Duo E8400 (6M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB)
100%WORK,私保2天。
中標請於48小時內主動留電話聯絡,3天內完成交收

a. 物品名稱 ---Intel Core2 Duo E8400 + Cooler Master CPU Fan
b. 數量 --- 1
c. 底價(等同最低出售價) --- HKD 150
d. 每口叫價 --- HKD 10 或其倍數
e. 即食價 --- $300
f. 保養期 ---  淨U私保2日,人為或oc損壞不保
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100%WORK
h. 交收方式/地點 /期限 星期一至五土瓜灣 9:0am-5:30pm 馬鞍山恒安站 10:00pm以後交收

Intel Core2 Duo E8400 (6M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB)
100%WORK,私保2天。
中標請於48小時內主動留電話聯絡,3天內完成交收

a. 物品名稱 ---A-Data DDR2 800 2GB x 2
b. 數量 --- 1
c. 底價(等同最低出售價) --- HKD 100
d. 每口叫價 --- HKD 10 或其倍數
e. 即食價 --- $300
f. 保養期 ---  私保2日,人為或oc損壞不保
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100%WORK
h. 交收方式/地點 /期限 星期一至五土瓜灣 9:0am-5:30pm 馬鞍山恒安站 10:00pm以後交收

仲有塊Asus 775 P5K-SE

回覆 1# ckf_hk

Asus 775 P5K-SE 會出售嗎? TKS

回覆  ckf_hk

Asus 775 P5K-SE 會出售嗎? TKS
skylake 發表於 2014-9-28 00:40

可以
但唔知我係火牛壞定板壞, 可以買埋自己出價, 真係唔work我退板錢

回覆 3# ckf_hk

有無底價淨bid 底板? tks

回覆 4# skylake

我都唔知價
你開始bid $10
到期日照舊

回覆 5# ckf_hk

Ok.tks
P5k se $10

A-Data DDR2 800 bid$100

可以
但唔知我係火牛壞定板壞, 可以買埋自己出價, 真係唔work我退板錢
ckf_hk 發表於 2014-9-28 08:22

隻火牛咩型號?
隻火牛著唔著?

回覆 8# dennis789

Antec 其他我都唔識