[顯示卡] 無保XFX AMD Radeon R9 290 兩張 連Koolance水冷頭 End @ 9/10/2014 23:00

放XFX R9 290 連Koolance 一體化水冷頭
Total 兩張
2014年年頭買入, 有盒有原裝散熱
由於拆左原裝散熱上水冷頭, 貼紙被破壞 當無保放
100%運作正常, 因與裝有NF200晶片既底板唔夾, 所以放返出黎

底價1000, 每bid $20 或其倍數, 暫無即食

EDIT: 底價位每張$1000 每bid $20或其倍數, 暫無即食, 分item a/b. 落標時麻煩請注明.

相可以按要求後補.
可於荃灣/觀塘線MTR沿線
下午七點後交收

1000 first

起BID價$1000係2張定1張

起BID價$1000係2張定1張
WINGLESLIE 發表於 2014-10-5 07:49

$1000係每張計
唔好意思, 我無寫清楚到.

第2張XFX R9 290 連Koolance 一體化水冷頭
$1000

想問問配件齊嗎?可否貼相

分番a,b啦,費事事後又抝

item a $1020
item b $1020

唔明 "因與裝有NF200晶片既底板唔夾", 姐係NF200用唔到 ?
im using evga p55 classified 200

唔明 "因與裝有NF200晶片既底板唔夾", 姐係NF200用唔到 ?
im using evga p55 classified 200 ...
CorsairX 發表於 2014-10-5 15:08

唔係NF200用唔到.

若然你裝左係有NF200提供PCI-E頻寬既插槽位會令AMD Driver不穩定不斷重新啟動裝置 甚至藍畫面
安裝係無NF200既插槽就無事.
呢個問題只會係NF200搭配AMD R5/R7/R9 系列顯卡時先會出現.

EDIT 加按: 我係用EVGA SR-2底板, 搭配兩粒NF200但因頭6條PCI-E都有NF200頻寬 所以係無法正常使用情況下迫不得已要放

分番a,b啦,費事事後又抝
Frozen 發表於 2014-10-5 11:31

我可以Edit返第一個Post? 太耐無上黎已經唔記得左