[機箱] Cooler Master MATX 機箱 ( 減價~~打左八折 再送野 ) [12 OCT ]

出售 Cooler Master MATX 機箱,

$100 食
減價 $80食,再送12CM前置靜音風扇一隻,不過唔好嫌慢.
港鐵其他站都會考慮,前提係要事先詢問,同埋交收時間不能太夜;
唔問,但食左先話要在其他港鐵交收,我可能會拒絕交收.
(11 Oct, 18:10編輯)

唔知乜型號, 自己看圖.

只係放機箱一個,
大約六至七成新, 機箱兩側有花,
用ATX 大牛,

有一個可裝兩隻HD的硬碟籠 (HD cage)
包兩對快速裝拆支架(見圖),
PCI slot 鐵片只餘兩條.

其餘見到的東西都唔包 :
例如 : 底板, CPU, HS, Ram,火牛, 風扇,

交收地點:

1.
只限東鐵沿線, 上水至紅磡.
星期一至四, 17:00PM至18:30PM.
星期五, 17:00PM至19:30PM.
港鐵MTR站唔係太遠都可以考慮,
但時間地點,請先詢問。
港鐵其他站都會考慮,前提係要事先詢問,同埋交收時間不能太夜;
唔問,但食左先話要在其他港鐵交收,我可能會拒絕交收.
(11 Oct, 18:10編輯)

2.
大埔中心或附近屋苑,
以上時間再加 星期六或日下午時段,但請先詢問.

圖片 : ~~~

提醒 :
以上圖中看到的底板,火牛,CPU連HS,Ram 風扇等電腦硬件都係唔包的.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我都用緊呢隻, 好重手, 想問問可否只賣HDD 膠同5.25"檔呢!

我都用緊呢隻, 好重手, 想問問可否只賣HDD 膠同5.25"檔呢!
JVC 發表於 9-10-2014 17:33

你指光碟機位的面版?呢樣好難咁樣賣比你喎,係咪?

但安裝HD的支架我倒有兩條多左出黎,可以免費送比你又點話.
不過係比你,第二個都無.

減左價~~