[遊戲機] 壞NDS,壞PSP [10月17日完]

ITEM 1
壞NDS

壞處:上芒有個"哄"
狀況:可正常開機差電打機連火牛RRRR不包MICRO SD卡
無保無私保當零件賣
底價=HK$50 BID=HK$5 EAT=HK$100

ITEM 2
壞PSP薄機

壞處:粒電死左,要插住牛玩,機身接火牛窿位有某角度接觸不良
狀況:可玩ISO連火牛,MS PRO DUO轉MICRO SD卡不包MICRO SD卡
無保無私保當零件賣
底價=HK$50 BID=HK$5 EAT=HK$150

EAT BOTH ITEM 1 AND 2 優先=HK$200

不接受最後1小時初次出價,出食價除外
請中標者於完POST計一個星期內完成交收

只在以下時間地點面交:
星期一至星期五
6:10PM-6:30PM @ 牛頭角鐵路站
6:15PM-7:00PM @ 炮台山,尖沙咀,尖東,旺角,深水埗鐵路站
7:30PM-8:00PM @ 屯門鐵路站

星期六
1:00PM後 @ 牛頭角/旺角/深水埗/屯門一帶請先問

星期日 @ 屯門一帶請先問
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

ITEM 2
壞PSP薄機
有無色差線connect電視?

ITEM 2
壞PSP薄機
有無色差線connect電視?
PMIII 發表於 2014-10-13 12:26

不包括

係PSP 1000?

EAT BOTH ITEM 1 AND 2 優先=HK$200

Backup eat both $200

食左O個位CHING帶左電,碟,卡出黎試機.....
開到機試碟OK,試卡READ到但係咁LOAD卡,跟住熄機後又開唔到機....
總之最後就無要到啦......
我回家後插返火牛同我張卡又無事開到玩到......
咁既情況我可唔可以直接O係呢個POST重拍呀????

ITEM 2
壞PSP薄機 本來將卡的資料可否燒disc或backup?
因正常運作應該要用原來將卡內的data.....