[顯示卡] 公板 nVidia GeForce GTX 780 Display Card (End: 18-Oct-2014) - 已交收

公板 nVidia GeForce GTX 780 Display Card (ZOTAC)

底價:               HKD 1,800
每口叫價:       HKD 50 或其倍數
即食價:           HKD 2,000
工作性能:       100% Work。冇爛冇暗病。有行保 (GTR代理保養,唔見咗個盒同埋張單,但出廠日期係 13 年 6 月)。已同代理 email 確認係有保養的。請放心。
另私保 3 日。
配件:               淨卡1張。
交收地點:       平日: 灣仔、北角或附近地區;
                        週六: 灣仔、北角或附近地區、馬鞍山或附近地區。

不接受拍賣完結前最後   1  小時的首次出價,EAT 除外
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆  grandninja

有相嗎?
Nightgang 發表於 2014-10-13 11:49

已 Upload

Push!!

Push!!

可唔可以搵到果個盒子同埋單子先?

可唔可以搵到果個盒子同埋單子先?
mAn!a 發表於 2014-10-14 12:11

太懶了。今晚揾。今晚揾。

回覆 7# grandninja

好啊,如果搵佐通知我先,唔該

回覆  grandninja

好啊,如果搵佐通知我先,唔該
mAn!a 發表於 2014-10-14 12:32

已 Post S/N 及 保用貼子相。
個盒同埋張單今晚揾。尋晚夜返,屋企人瞓咗。唔好意思。

$1,800