[手機及配件] Note2 LTE,LG L9,end 23-10-2014

所有物品只限星期六下午11:00-13:00或星期日早上8:00-下午6:30於大圍火車站交收
由於本人在國內,請中bid者pm我留電話及交收時間,我星期五內會confirm

Item 1, Note 2 LTE(GT-N7105)行貨
已過保養,外觀70%(上下銀邊掉柒,Mon嚴重燒印,其他地方尚算靚仔),100%work,只有淨機及1電,無root無改任何嘢
起Bid  HKD800
每Bid  HKD20
食價   HKD900

Item 2,LG L9(P765)行貨
已過保養,2電,外觀90%以上新,100%work,有盒(充電器及耳塞未用過),無root無改任何嘢
起Bid  HKD380
每Bid  HKD10
食價   HKD450

Item 1 eat

回覆 2# chuwest
果然快手,請注意:我已説了Mon嚴重燒印的,其他都OK的

item 1 backup eat

回覆 3# bowieksh

1.  Any photos for reference?
2. 如果係notification bar 燒印, 我100%無所謂,

回覆 5# chuwest

因為長期當計數機用,故明顯看到計數機面頁的印

回覆 5# chuwest

費事交收時話唔要浪費大家時間,D印都好嚴重下的

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 6# bowieksh

明白,不過如果方便的話都想睇睇相
Also, please PM for trade arrangment

回覆 7# bowieksh

1.Very very thanks.
2 .轉個黑色wallpaper ,眼不見為凈.
3. 唔岩使可以trade 走佢, so i will still "eat". no worry , c brother

回覆 9# chuwest
我係良心賣家,會盡量把缺陷描述清楚,否則對双方都唔好,因我係度賣過咁多嘢未試過交收不成功或有投訴的