[多項種類] XFX R9 290 gelid icy vision rev. 2,creative x-fi titanium (2014-10-30 完)

ITEM 1
a. 物品名稱 --- XFX R9 290
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 沒有
d. 底價(等同最低出售價) --- 1000
e. 每口叫價 --- 10
f. 保養期 --- 已換散熱器,冇保,2日私保

g. 貨品的工作性能及包含的配件 ---
有單有盒,原裝散熱器,螺絲一堆
已經安裝PCB散熱板,詳細睇圖
100% Work,PCB 上面 Dual BIOS 開關,一邊刷咗290X,一邊係原廠290
290X mode Work,玩咗2個月watch dogs未見過花畫面/閃退等等,但因為係非原廠所以不提供290X mode 100% work

h. 交收方式/地點 /期限 ---
星期一至五,6點後長沙灣---->金鐘---->柴灣 沿途MTR各站
星期六,日,早上11點至5點,北角---->柴灣 沿途MTR各站

ITEM 2
a. 物品名稱 --- creative x-fi titanium
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 300
d. 底價(等同最低出售價) --- 100
e. 每口叫價 --- 10
f. 保養期 --- 2日私保
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% Work,凈卡一張
h. 交收方式/地點 /期限 ---
星期一至五,6點後長沙灣---->金鐘---->柴灣 沿途MTR各站
星期六,日,早上11點至5點,北角---->柴灣 沿途MTR各站

ITEM 1a. 物品名稱 --- XFX R9 290,can trade at kwun tong mtr?

ITEM 1a. 物品名稱 --- XFX R9 290,can trade at kwun tong mtr?
lamhoifung 發表於 2014-10-25 14:23

可以,但時間要再針

item 1: 1000

原廠散熱同鏍齊嗎?

原廠散熱同鏍齊嗎?
Frozen 發表於 2014-10-25 15:12

not sure,舊散熱會比埋,總之有袋螺絲,包括icy d螺絲,有ge都係曬度,冇ge就冇

item 2 100

同埋我想問問本身係公板散熱?
PCB個Dual BIOS 開關係咩樣?我上網搵唔到圖 THANKS

同埋我想問問本身係公板散熱?
PCB個Dual BIOS 開關係咩樣?我上網搵唔到圖 THANKS ...
hkjake 發表於 2014-10-25 15:48

係公板散熱

item 2   $110