[多項種類] E3 1235v1, DDR31333 2x4GB , P67EVO,GELID Tranquillo, CM Silencio550 (END 03-11)

E3 1235 v1
ADATA DDR3 1333 2x4GB
ASUS P67EVO
GELID Tranquillo
CM Silencio 550

底板有盒。
CPU 有盒,heat sink未用過 。
GELID Tranquillo 有盒,有AMD Mount 。
機箱多傷痕,前面IO 唔包WORK,AC97 條線溶左,側板較難kam,連3把 San Ace 120。

全部冇單,冇保養(RAM 例外)。 全部私保3日。

一齊賣,東鐵沿線交收。

Start: $2000
Bid: $50
Eat: $2500

push

想問係唔係唔包火牛?如果唔包I/O係WORK的話,咁除左AC97之外
其他POWER+-/HDD+-線有無損傷?

想問係唔係唔包火牛?如果唔包I/O係WORK的話,咁除左AC97之外
其他POWER+-/HDD+-線有無損傷? ...
loty 發表於 2014-10-30 01:51

唔包火牛。POWER+-/HDD+- 線 無損傷,可用,只係Front-end USB,CARD READER,AUDIO 唔包WORK.

有誠意EAT,但想問一下確定所有PCI,RAM插槽及兩個LAN PORT等等100% WORK嗎?
(因為以前買了二手底板但PCI插槽唔WORK,有心理陰影)

有誠意EAT,但想問一下確定所有PCI,RAM插槽及兩個LAN PORT等等100% WORK嗎?
(因為以前買了二手底板但PCI插槽 ...
loty 發表於 2014-10-30 12:16

冇問題。
    有問題既話,3日內 搵番我退錢比你買過塊。

咁我EAT了。交收時間PM再講~

其他POWER+-/HDD+-線有無損傷? ...
loty 發表於 2014-10-30 01:51

回帖後改帖 -50