[多項種類] Zotac G45-ITX WiFi motherboard + L5420 (End 07/11/2014)

1) Zotac G45-ITX WiFi motherboard (行貨, 已過保) (Pic: 1 to 8 & 11)
- 已切防呆位 [此版只適合775 針腳 CPU 使用, 771 針腳 CPU 使用會有部份指令不全問題]
- 功能正常 (Pic: 1 & 2)

主機版介紹
http://zotacusa.com/zotac-g45-itx-g45itx-b-e.html

跟:
- G45-ITX WiFi motherboard (Pic: 3, 4 & 5)
- 原廠包裝盒 (Pic: 7 & 8)
- 配件 (Pic: 6)
- Salman ITX cooling fan (Pic: 10 & 11)

Start : $200
Each : $20
Eat : $300

2) L5420 - E0 步進 (Pic: 2 & 9) [已完成交收]
- 功能正常 (Pic: 1 & 2)

Eat : $150

私保三日, 不包人為損壞

交收地點 : 1) 大埔區, 2) 沙田, 大圍, 火炭, 粉嶺 及 上水(MTR 站, 不出閘), 3) 旺角, 4) 深水埗

注: 請師兄除出價外, 亦寫下交收地點.

優先: 1) 相同即食價, 以大埔區 優先
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

想問下如平日旺角mtr 6:30pm交收可以嗎?

2) L5420 - E0 步進
HK$150 Eat!

回覆 1# Ponya

2) L5420 - E0 步進, 有冇貼"護舒寶二號或三號"呀?

請問塊板有試過兩條8GB 嗎?

Item 1 $200

makx 發表於 2014-11-2 20:46

應該唔得,因我之前塊G45都要雙面4G先食到,單面就唔得

回覆  Ponya

2) L5420 - E0 步進, 有冇貼"護舒寶二號或三號"呀?
billy9599394 發表於 2014-11-2 08:34 PM

吾識分二號或三號

makx 發表於 2014-11-2 08:46 PM

我只用一條4G,其它無試過。menu入面寫支援2條ram及總容量8GB。

想問下如平日旺角mtr 6:30pm交收可以嗎?
hello088 發表於 2014-11-2 08:15 PM

你寫的時間,ok