拍片穩定器 Video grip (END @9 NOV 2014)

穏定器詳細圖示如下網址 :
http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=2878791

使用示範 (當然唔包相機, ROUTER, WIFI 線, 手機 同手機 HOLDER啦~~ 上面個位其實只包個閃燈 HOLDER) :
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... ;page=1#pid32611217

START : HKD80
每 BID : HKD10
EAT : HKD100

油麻地至金鐘星期一至五中午一點半交收.
西鐵沿線再傾
請自備散紙, 多謝~~

$80

雖然有d 興趣,但樓主注意下版規修改一下會好d,有圖直接影上黎好d,避免誤會雙方都有可能會扣分!

2. 只接受現貨及以個人方式出售貨品,不得同時於其他平台出售,所有出價必須於帖內進行,不接受PM買賣。

回覆 3# ar2

我係同肥花果位賣家買既. 即係我買入 110蚊咁解... 而 HKEPC 果條LINK 係我買左番黎, 拆左出黎用既 SETTING... 因為買黎係 FOR 11月1號位朋友既婚宴用, 而家用完就賣番出黎咁解啫..

多謝 CHING 既建議...

咁你編輯過,又有無睇下版規??

回覆 5# johnnyli

CHING 你講呢條? 我知架~~

5. 買賣任何一方於貨品被即食或同意成交後無故取消,可被視為爽約並會受到處分。
   賣方有責任在發帖前清楚列明出價條款及了解貨品狀況, 在貨品已有出價或即食的情況下,不得更改有關出價條款(包括修改、加上食價、加上全食或多食優先、或加上交收日期時間地點優先
   等), 亦不能以任何理由取消有關拍賣,違規者會被扣50分作處理。
   拍賣帖中如有會員提議賣家作出以上行為(包括明示或暗示),同樣亦會被處分。

請 ching 留意修改時間~~ tks

ps : 我加左交收地點...

回覆  johnnyli

CHING 你講呢條? 我知架~~

5. 買賣任何一方於貨品被即食或同意成交後無故取消,可 ...
amb_cpl 發表於 2014-11-6 09:23

師兄你定D,你係賣方,除了有人出價後外,你是可以改的,你睇清楚重有邊個改個編輯過先

80 出價先

使用示範 (當然唔包相機, ROUTER, WIFI 線, 手機 同手機 HOLDER啦~~ 上面個位 ...
amb_cpl 發表於 2014-11-4 12:42 PM

sorry我睇左篇文,但唔係幾明
個原理/效果係點?

回覆 8# NOPSS

HI, 已經有 CHING 出左 80 蚊啦~~