[多項種類] 反應欠佳取消 (End: 9 Nov)

反應欠佳取消

Item 1:
CoolerMaster 3.5" 鋁殼外置硬碟盒, 有USB 2.0 同 eSATA,
有火牛同eSATA cable, 唔包USB Cable (搵唔返)
跟埋企架可以直放, 試過最大認到2TB 無問題 (Seagate Green 2TB),
100% work, 無單無保, 私保兩日

Start: $100
每Bid: $10或其倍數
不設即食

Item 2:
Noctua NH-U14S
有盒, 配件請參考下圖,
2013年8月購自中央田, 已經無保養
放棄haswell 後閒置至今, 執開屋順便賣埋佢,

CPU 接觸位有少少使用過造成既花痕,
可以參考下圖, 如果接受唔到請唔好bid,
以免交收時候造成不便

***請注意, 此散熱器十分巨型兼有d重量, 請確定底板/其他配件可以安裝***
***遇有唔兼容既情況由買方自行承擔責任, 落bid 前可以去上面既website 睇下Specifications***
***例如, 有某d 底板裝左NH-U14S 後會非常之貼甚至頂住最近Socket 既 Ram Slot***

Start: $300
每Bid: $10或其倍數
不設即食

交收安排:
東鐵線: 上水到紅磡各站,
荃灣線: 太子到尖沙咀各站,
西鐵線: 元朗到天水圍各站

想要求其他地點請先pm或回覆本帖詢問, 否則只接受上述車站見面交收
本身返工要shift, 所以時間及日期要大家就一就

Item 1:
CoolerMaster 3.5" 鋁殼外置硬碟盒
有火牛同eSATA cable, 唔包USB Cable (搵 ...
癲羊 發表於 2014-11-4 15:57

請問相中盒上的瑕疵是否鐵銹?

請問相中盒上的瑕疵是否鐵銹?
BEpsilon 發表於 2014-11-5 19:39

應該係污跡, 鋁本身無得生銹
c hing 可否指出邊個位, 我影張close up 放出黎

應該係污跡, 鋁本身無得生銹
c hing 可否指出邊個位, 我影張close up 放出黎 ...
癲羊 發表於 2014-11-6 11:39

我也知鋁本身無得生銹,但盒前方的圍邊(請看下圖)睇落十分似鐵銹。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 4# BEpsilon

頭先再睇多次, 應該係污跡黎, 清理後變成咁

反應欠佳取消
癲羊 發表於 2014-11-4 15:57

多謝你新影的相。