[網絡產品] Buffalo, D-Link, Tenda, TP-LINK Router (End 11-11-2014)

1. 物品名稱 --- Buffalo WZR-HP-G300NH
數量 --- 2 部
即食價 --- A. HKD 180, B. HKD 180 (eaten by cheuklong1021, 已交收)
底價(等同最低出售價) --- A. HKD 140, B. HKD 140
每口叫價 --- HKD 10
保養期 --- 保養已過,不設私保。
貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% WORK,80% NEW,原廠FIRMWARE。每個ROUTER跟一個HOLDER同埋3腳插蘇。

2. 物品名稱 --- D-LINK DI-524
數量 --- 1 部
即食價 --- HKD 100
底價(等同最低出售價) --- HKD 60
貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% WORK,80% NEW,原廠FIRMWARE。跟3腳插蘇。

3. 物品名稱 --- Tenda W308R
數量 --- 1 部
即食價 --- 無
底價(等同最低出售價) --- HKD 10
每口叫價 --- HKD 5
貨品的工作性能及包含的配件 --- 買反黎用左幾個月無用,表面膠紙都未滅,之後拎出黎著到機但連唔到線,當壞機賣。跟2腳插蘇。

4. 物品名稱 --- TP-LINK WR340G+
數量 --- 1 部
即食價 --- HKD 100
底價(等同最低出售價) --- HKD 50
貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% WORK,70% NEW,原廠FIRMWARE。跟2腳插蘇。

交收方式/地點 --- 港島沿線地鐵文收
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

3. 物品名稱 --- Tenda W308R
HKD 10
Support Ching!

回覆 2# sillydanny

Thx 師兄,小弟第一次開POST賣野,各位師兄多多指教。

Buffalo WZR-HP-G300NH
A. HKD 140

請問平日6:15pm係北角mtr(不出閘)交收可以嗎?
如不私保但出現的問題點算呢?

請問平日6:15pm係北角mtr(不出閘)交收可以嗎?
如不私保但出現的問題點算呢? ...
hello088 發表於 2014-11-6 18:11

師兄, 你講緊出現問題係咩問題?

以上ROUTER已經係測試過用得先賣(除左隻TENDA),如果買左試左唔用得可話我知退反比我。

時間可以互相遷就下,因為我唔係反OFFICE工所以未知你交收果日6:15得唔得

師兄, 你講緊出現問題係咩問題?

以上ROUTER已經係測試過用得先賣(除左隻TENDA),如果買左試左唔用得可話 ...
yanyee123 發表於 2014-11-6 19:20

謝回答,咁如北角mtr交收,你大概可以幾點到北角站呢?

回復 7 #hello088

大約7-8點,如果你可以到柴灣地鐵站交收可以早啲。

via HKEPC Reader for Android

推~~~~~~~~

推~~~~~~~~