[多項種類] 清屋平賣___LGA 775_DDR2_DDR3_displaycard(2014-11-23)

Item1:  E2180  $60食

Item2:  E7400  $180食

所有CPU不連散熱fan,
加$10可跟一個intel LGA 775散熱fan.
加$30可跟一個intel LGA 1155散熱fan.

Item4:  Kingston DDR2 667 CL5, 1G x 2 total 2G  $130食
           (有聯強終保貼紙)

Item5:  Kingston DDR2 800 CL6, 1G x 1 total 1G  $80食
          (有盒, 觀塘景帝保)

Item6:  AData DDR2 667 CL5, 有紅色散熱器, 1G x 2 total 2G $140食
          (有聯強終保貼紙)

Item7:  Samsung DDR2 800 CL6, 2G x 1 total 2G  $140食
          (有盒, 及有TEC-HILL貼紙)

Item8:  全新未開盒Transcend DDR3 1333 2G x 1 total 2G  $140食
          (Microworks終身保)

item10: 壞 hd 5670 with 1GB VRAM  $50食

為免麻煩, 所有物品私保(交收當日23:00), 交收地點九龍灣或彩虹MTR, 如想在其他地方交收請先問.

推呀

貨品同時間在其他平台出售

http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=2915332

同一人

回覆 3# hung2k

sorry, 呢個唔係我既帳號, 但只可以講係合作關係,
只係同時有多過一粒G530, 我有我賣, 距有距賣,
價錢不一樣, 及我粒有盒 火牛都係一樣

如果不信, 你可以買左我粒, 我有盒跟比你的

回覆  hung2k

sorry, 呢個唔係我既帳號, 但只可以講係合作關係,
只係同時有多過一粒G530, 我有我賣, 距 ...
abc888 發表於 2014-11-20 19:10

defever acc 按兩下就註冊到都要合作用一個 acc 真係幾辛苦喎
你果粒有盒既 G530 咪我賣俾你架囉 :o)
彩虹 MTR 放完俾你唔夠半個鐘就放左上 defever 轉手
洗唔洗我提供多啲資料證明個 acc 係你?
又或者你拎兩粒 G530 影幅相上黎我會信你有兩粒既 :o)

defever acc 按兩下就註冊到都要合作用一個 acc 真係幾辛苦喎
你果粒有盒既 G530 咪我賣俾你架囉 :o) ...
hung2k 發表於 2014-11-20 20:46

係喎, 我果粒係你賣的 我忘了
所謂合作關係, 即係朋友同我一齊賣野
另一粒當然唔會在我手上啦, 朋友17號賣了, 但有相片紀錄
你果粒仲在我手上

回覆 5# hung2k
我朋友賣的是這粒
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

咁你同(你朋友)都幾 FD 幾有緣 :o)
火牛又買埋3隻一樣,又有大量 cpu fan 賣,又係住彩虹附近,連粒 cpu 都同我果粒一樣保到同一個月份,真係無得頂

上 google/taobao 搵幅圖 cut 頭 cut 尾遮埋中間3個位等人 check 唔到日期其實唔難

上 google/taobao 搵幅圖 cut 頭 cut 尾遮埋中間3個位等人 check 唔到日期其實唔難 ...
hung2k 發表於 2014-11-20 22:27

真實圖片, 來源係邊個既我就唔講了, 賣得cpu, 當然係將現有cpu講最短時間方便d
保養長左大家又開心d, 加上未必記得每粒cpu保到幾時 但可以講比admin聽,
由邊個買入