[手機及配件] 紅米NOTE 4G 港行 100%NEW未開盒 (6/12)

12月1日ONE2FREE (CSL)上台出機
SPEC: http://www.mi.com/hk/note4g/
未開盒, 跟副本單據 (因正本單有大量個人資料), 沒私保.

Eat: $1,399
(未有人出價,收回自用)

Mon-Fri: Tsing Yi MTR <--> Kwun Tong MTR ; After 18:00
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

1. 在授權經銷商或電信運營商處購買的客戶須帶備有效銷售發票之正本 ,連同行動電話主機到小米維修中心進行7天保障的故障手機免費換貨和1年保修期內的正常維修。
    2. 小米維修中心承接授權經銷商或電信運營商銷售手機的保外維修,故障檢測確定及維修報價以小米維修中心檢測確定的結果為准。
    3. 7天保障之故障手機免費換貨政策以小米官方網站公佈的政策為准。
    4. 小米維修中心不承接非小米网已銷售手機的退貨申請,有關詳情請參照购买渠道之銷售條款為準。

1. 在授權經銷商或電信運營商處購買的客戶須帶備有效銷售發票之正本 ,連同行動電話主機到小米維修中心進行 ...
leolaw 發表於 2014-12-2 11:14

即係冇正本單冇保?

即係冇正本單冇保?
吹水王 發表於 2014-12-3 00:07

right

即係冇正本單冇保?
吹水王 發表於 2014-12-3 00:07

官網寫明冇正本單唔保!
至於真係有壞攞住影印單保唔保你就唔知啦

保養期內有事可唔可能借單做保用 ?

其實有單號就可以,之前試過

其實副本單我只遮住我親人住址同手機
如果係我的我比埋正單都ok

如要維修,我要問一問親人可否給買家正單
SN號及IMEI都有在副本單出現

圖中invoice是副本單