[儲值卡][包郵] Hemat卡 , 123 印尼卡 ,HEAHEA卡 村屋救星 [END23DEC]

水魚價:  儲值額$298賣$328
良心價:  儲值額$298賣$268

本卡特點:
1. 增值$100, 送$30 = $130
2. $2.5行政費一個月, 開卡後每一個月送200分鐘通話時間(為期10個月).
3. 連之前 CSL/one2free未解鎖既device都通行無阻.
4. 只需要3個月後充$20就可以了
5A. 通話費為每個月首30分鐘$0.06, 31分鐘之後$0.03(即是大約為$3.9/100分鐘, $15.9/500分鐘, $30.9)
5B. 數據計劃大約可分為$38/30日 384k/1GB流量 和 $98/30日 7.2M冇限速度
5C. 同台免費SMS

item1: One2free 印尼卡
數量: 1張
底價: $238
每口叫價:$10
即食價: $268
保養期: 不設私保
貨品的工作性能及包含的配件: 未開卡,儲值額$298, 可自行決定開$38/1GB planor $98無限plan

item2: One2free 印尼卡
數量: 1張
底價: $238
每口叫價:$10
即食價: $268
保養期: 不設私保
貨品的工作性能及包含的配件: 未開卡,儲值額$298, 可自行決定開$38/1GB plan or $98無限plan

全食$516

PS1.  有咩唔明/唔知可隨時發問!!
P.S2. 由於臨近聖誕假期,本次交易只限郵寄,不便之處,敬請原諒!!

開通限期?謝謝!

包解速 ?

包解速 ?
ivan_lo 發表於 2014-12-20 20:07

Yes. 7.2m 解了速

開通限期?謝謝!
hyperbola 發表於 2014-12-19 23:56

2015-06-30(但唔SURE到個時仲有冇30%送)

item1 : bid $238

未開卡 點知道解了速?
解不了速 可以退錢嗎?

如果過左聖誕假期先交收可唔可以面交

如果過左聖誕假期先交收可唔可以面交
keiths 發表於 2014-12-23 18:23

全食?

全食?
onepiecefans 發表於 2014-12-23 18:29

No,1張