[手機及配件] Kingzone皇族5吋4核心720P手機(支援香港4G) [25/12 End]

Kingzone皇族5吋4核心720P手機

因之前部手機壞左囉去整,急急腳去SSP買左部,之後囉返部電話,故出售
規格: 5吋4核心1.3GHz MTK6582 CPU,720P Mon,1GB Ram,8GB Rom,支援香港1800及2600既4GLTE制式
http://en.kingzone.cc/products_cs.aspx?Id=104

99% new,已貼保護貼及有用套(如上圖),保證100% work
Start: HK$500
每口價: HK$50
即食價: HK$1000

齊單,盒,配件,Full Box Set with Warranty (代理地址請睇單)

推一推

請問有無跟火牛?因睇張單寫話無,另外要喺邊度交收呢?

回覆 1# kimball

雙電?

單電

請問有無跟火牛?因睇張單寫話無,另外要喺邊度交收呢?
dellhk 發表於 2014-12-22 13:03

有跟火牛,可以於SSP或旺角或港島區線既站交收

有跟火牛,可以於SSP或旺角或港島區線既站交收
kimball 發表於 2014-12-22 15:23

請問部機保養到何時呢?
另請問是否 繁體中文 示窗呢?
thanks

Kingzone皇族5吋4核心720P手機

因之前部手機壞左囉去整,急急腳去SSP買左部,之後囉返部電話,故出售
規格 ...
kimball 發表於 2014-12-21 19:00

$500 ....

請問部機保養到何時呢?
thanks
Tom 發表於 2014-12-22 15:38

支援繁體、簡體中文及英文

請問部機保養到何時呢?
thanks
Tom 發表於 2014-12-22 15:38

部機保養到下年,12月15號入手既