[手機及配件] (更新只有食價) 95%新 iPhone 6 Plus 64GB 灰 ,包Apple Care + (16-01完)

放售物品: 95%新 iPhone 6 Plus 64GB 太空色(iOS 8.1.2),3HK上台機,連Apple Care Plus一併出售

物品包含 : FULL SET齊盒、全新跟機火牛全新
跟機Apple EarPods耳機,包原廠全新跟機Lighting Cable 物品狀態 :  無任何明顯花痕,亦唔覺有光點或死點,交易時可先驗機

保用期至 : 2016年10月3號,並購買了Apple Care+並從未Claim過

出售原因 : 因為想由iPhone 6 Plus轉回iPhone 6。

即食價:$7200

***除以上食價外本人接受原封細金64GB者+$900更換,而少於兩星期內開封之IR細金64GB則可留言待回覆***

交易地點 : 港鐵紅色或西鐵沿線交易,其他地點請先發問~

不接受最後二小時內首次出價的新買家

細金64GB 9月19號開封了並已買Apple Care Plus,可換?

細金64GB 9月19號開封了並已買Apple Care Plus,可換?
友達正傳 發表於 2015-1-11 23:39

請問有無Claim過Apple Care Plus?? 有無花?? 台機??

推一下~ 歡迎發問!

Apple Care 1YEAR ?

請問是MLC 還是TLC?

可以跟原裝lighten cable嗎?有mon貼,case跟嗎?

Apple Care 1YEAR ?
jasonwong1498 發表於 2015-1-12 15:22

Apple Care Plus 廷長了保用期多一年,故此機保用期去到2016年10月份。

請問是MLC 還是TLC?
大教宗 發表於 2015-1-12 15:31

Sorry !我無刻意去檢查過。

所以唔知係MLC 定TLC

可以跟原裝lighten cable嗎?有mon貼,case跟嗎?
vv123 發表於 2015-1-12 15:33

無問題,可跟原廠正版Lighting Cable...