[多項種類] NAS, Router, Card Reader, Wacom inkling (截止日期 2015 1 25)

a. 物品名稱 --- Buffalo WZR-HP-G300NH
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 250
d. 底價(等同最低出售價) --- 200
e. 每口叫價 --- 10
f. 保養期 --- 已過保,私保3日
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 功能正常,一直用緊. 冇盒。全套包括機身,火牛及網絡線一條
h. 交收方式/地點 /期限 --- 旺角 或 尖沙咀 MTR 交收

a. 物品名稱 --- Wacom inkling
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 700
d. 底價(等同最低出售價) --- 500
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 其實買返嚟冇用過,放埋左一邊,而家搵返出嚟。試過100% Work, 冇盒,包括物品如圖。Driver 可以去官網 Download
h. 交收方式/地點 /期限 --- 旺角 或 尖沙咀 MTR 交收

a. 物品名稱 --- Sandisk FireWire CF Card Reader
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 100
d. 底價(等同最低出售價) --- 70
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 有盒,Card Reader, FW800 to FW800 線, FW 800 to FW 400 線

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

NAS錯區~

Sandisk個CF reader最高實際只有45MB/s?

NAS錯區~
炎冬 發表於 2015-1-21 15:03

唔好意思,我係新手,咁我而家應該點做?

Sandisk個CF reader最高實際只有45MB/s?
Godwin.S 發表於 2015-1-21 21:20

其實佢速度係受限制於FW800。但抄 file 比一般usb card reader穩定。

codyyim 發表於 2015-1-22 00:00

將隻NAS放在電腦區賣, 在此區賣NAS沒人會出價的.

其實佢速度係受限制於FW800。但抄 file 比一般usb card reader穩定。
codyyim 發表於 2015-1-22 00:03

插而家啲新咭實測最高幾多?

codyyim 發表於 2015-1-22 00:00

版規:

15.所有在貨品錯區、欠缺截止日期、錯誤截止日期的帖內出價一律無效並作扣分處理,會員應提醒賣家儘快作出更正.

delete個NAS,再去『交易廣場(電腦類)』開帖

謝謝 炎冬 及 astrial 指引

回覆 7# Godwin.S

我而家冇fw800 嘅mac,試唔到速度,唔好意思