[顯示器] Dell 27" mon (U2711) 連Dell speakers座 出讓 [END:2015-02-07]

Dell 27" IPS mon (model U2711) 連Dell speakers座(插入U2711 mon底) 出讓

- 2012年9月買入, 3年Dell保養 (保養至2015年9月28曰), 有單冇盒;
- 另Dell speakers座2013年買入(無單);
- 剛於2014年12月Dell換台全新monitor --- 故99%新;
- 出售原因:想換EIZO CG277

Start Bid : $2000
Each Bid:  $50
Eat Price : $2100

~ 成功投得可即埸試mon (試機地點: 天后) ~

請問之前壞咩?

可以垂直90度嗎?找不到開箱

回覆:
(1) 之前個screen中間有一條垂直線,其他冇問題。
(2) 不可轉90度。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆:
(1) 之前個screen中間有一條垂直線,其他冇問題。
(2) 不可轉90度。
kenn 發表於 2015-2-2 15:45

而家個MON全新?

差不多,祗用了2個月。我有2個mon(1個dell, 1個eizo cg243).

Dell 帶個全新mon來,即時開箱証明全新,並抬走部舊mon.

差不多,祗用了2個月。我有2個mon(1個dell, 1個eizo cg243).
kenn 發表於 2015-2-2 16:04

姐係佢12月係成個換? 唔只PANEL?

姐係佢12月係成個換? 唔只PANEL?
beacher 發表於 2015-2-2 17:09

對。serial number 也不同。

部野停產左好耐,冇理由2個月前仲有全新同你換
你換翻黎嗰部會唔會係u2713?

回覆 9# rage1997

Checked and confirmed U2711.  Dell may store stocks for replacement of defective ones.

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊