[打印機] 售2部黑白打印機(end 9 Feb)

A-物品名稱--XEROX phaser 3115
如圖,全機正常駛用中,乾淨,沒有保用,不過炭粉接近用完,連安裝光碟,不包電源線,不包USB打印線!
-底價--20
-即食價--100
-每口叫價--5
-保養期--冇(正常駛用,仲可以print野,不過炭粉接近冇,所以唔清晰)
-交收地點,馬鞍山石門站only,星期一至五,早上11:00至晚上7:00 ONLY,完結後請PM電話,72小時內交收!
有問題隨便問!

B-物品名稱--LEXMARK E210
如圖,全機正常駛用中,乾淨,沒有保用,不過炭粉接近用完,另跟一個原裝炭粉盒,不過都接近用完,連安裝光碟,不包電源線,不包USB打印線!
-底價--20
-即食價--100
-每口叫價--5
-保養期--冇(正常駛用,仲可以print野,不過炭粉接近冇,所以唔清晰)
-交收地點,馬鞍山石門站only,星期一至五,早上11:00至晚上7:00 ONLY,完結後請PM電話,72小時內交收!
有問題隨便問!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

請問XEROX phaser 3115在 Win 7 or Win8能用嗎?

一直係win7用緊,win8唔清楚,冇電腦試!

唔想浪費,調底bid價!

brother,可以next week 交收嘛. this week 2 busy.
如果可以我即eat

冇問題,地點時間要跟我寫既,唔想浪費製造電子垃圾!

XEROX phaser 3115
Eat!!!!!

brother,可以next week 交收嘛. this week 2 busy.
如果可以我即eat
yschin 發表於 2015-2-4 22:36

回帖後改帖 -50

回覆 6# koelner73

Item 2 eat thx

回覆 8# fathen

大佬 我幾時有改貼 請查查