[平板電腦] PIPO W6 黑色 32GB 1920 x 1200 8.9" Win8.1 幾乎全新平版[02.13END]

PIPO W6 黑色 32GB 1920 x 1200 8.9" Win8.1 WiFi 平版

即食價: 1200
底價(等同最低出售價): 1000
每口叫價: 50 或其倍數

貨品的工作性能及包含的配件
- 如圖片所視
- 因買左之後就有X98行...幾乎全新無用過...
- 有盒有單
- 有 BT Keyboard
- 有 OTG
- 原本店舖另外比我果隻火牛唔見左...我一路都係用3* Note2牛充電的,不影響固保
- 觸控正常
- WiFi Version

保養期:
購於2015/01, 行保1年

Lam Tin MTR 日間~傍晚 /PM 問其他地方+時間

http://www.pipo.cn/index.php?m=P ... p;type=2&id=354

因比人發現我太多多多多多機比人下令出售

是香港行貨?

是香港行貨?
吹水王 發表於 2015-2-8 01:15

是

充電可以充足100%嗎?因很多山寨機都有同樣問題,充電永遠不到100%

充電可以充足100%嗎?因很多山寨機都有同樣問題,充電永遠不到100%
jayeung 發表於 2015-2-8 08:54

我有見過充電完成(100%)...

jayeung 發表於 2015-2-8 08:54

係唔係卡住係99%呢個問題?應該係Windows 校準問題,我Surface Pro3 99%都要好耐先上100%

回覆 6# 冰水半糖

我個經驗係用Android機時出現的!差幾耐都只係去到95-97%,永遠去唔到100%,拿去代理處換電之後就更差,連90%都唔到!所以驚一些唔出名的品牌都會有相同問題!

可以知道售賣原因嗎?因都係一個月貨仔....

有沒有 office 365  licenses ?

可以知道售賣原因嗎?因都係一個月貨仔....
吹水王 發表於 2015-2-9 00:24

因比人發現我太多多多多多機比人下令出售
我大大話話都7部平版,來緊仲可能要放nexus7 等。。。