歲晚清屋 床上用品/漫畫/ 模型/頭燈/名筆 /杯END :20Feb2015

*元朗西鐵站交收優先
*可於指定日子油麻地地鐵站近C出口/類近的電影中心交收(時間再定,可選擇出不出閘)
*經常出國沒時間跟進,當場核實,沒有私保

1. 原裝UE線 免提線
價錢: $10
不包好壞,耳機壞左無法測試,當壞賣

2. 爆笑管家
價錢: $80全部
圖中有的/部份變黃/用作收藏,清屋無位放

3.魔界小金毛
價錢: $5
無變黃

4. 超強光單車燈  (不連圖中銀色既小米流動電源)
價錢: $70
USB取電/有3段模式(強/弱/閃)/附送單車扣大和小/即場試驗

5.初代數碼暴龍模型
價錢$50
當年CO!CO!抽中禮物,收藏超過1x年

6.grandaz GD-BS0001 單人冷氣被
價錢$80 (yahoo 賣緊$130,非本人售賣)

合適夏天訓教用

7..Planethome 床單加枕頭套
價錢$130
Size Twin  
床單:92x190cm
枕頭套:48x74cm
永安入面既店購入,職員話印度製,料非常舒服,因轉左床size 故放售

8. Cross AT0382G-8  原子筆
價錢:  140
機場購買/有說明書/全新未使用過/筆蕊文具店有售
Brand Name: Cross
Model No: AT0382G-8
Type: Ball Pen
Collection: Nile
Body Color: Satin Chrome
Mechanism: Swivel-action propel/Repel feature
Length: 13,4 cm
Width: 1,1 cm
Nib Grade: Medium
Ink Color: Black
Packaging: Deluxe Gift Box
Sales Package: Includes 1 Black Medium Ballpoint refill in pen
Warranty Summary Life Time Mechanical Guarantee From Cross

Cross Nile Ballpens are the ultimate business accessory, a smart, sleek ball pen with a classic design

部份相片為網上

實物

9. 全新航空杯
數量: 1條 (25隻)
價錢: $20 全部
備註: 甘泉航空貨尾,台灣製
圖片取自目錄圖
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

歲晚清屋~~有用快買啦

del  出錯post

item 9即係膠杯100mL?

item 9即係膠杯100mL?
dennix 發表於 2015-2-17 23:54

我都唔確定,但是飛機會用e款 師兄~不過膠杯無平$10 ,我買返黎都要$45
我作出左修正了

請問
張被係全新?

請問
張被係全新?
billykhw 發表於 2015-2-18 00:40

白色那個? 袋都未開封, 冷氣被黎,我都有張

請問支筆係咪金屬筆桿?

請問支筆係咪金屬筆桿?
alextsang1969 發表於 2015-2-18 23:54

唔太清楚點分,所以唔可以答實你,師兄可以自已搵多d資料先。

ac-0382g08