[遊戲機] [sold] PS3 120 Slim (10/3/2015 END)

PS3 120 Slim (10/3/2015 END)

去年初屋企裝修時收埋, 擺左一年,
今年新年放假個frd上呢拜年想玩下winning, 旦多次開著機後自動熄機(綠燈轉紅燈),
試左十幾廿次先有一次入到game, 之後再入唔返
拎去附近D舖頭睇過, 話連工包料要$600, 因好少玩,最後決定唔整賣左佢

而家當壞/有問題出讓,不私保,
淨機+火牛線+av線+usb線, 唔包手制,因送左比frd
底價$200, 每口$10, 即食$300
交易地點港島線地鐵站(優先), 亦可以荃灣(尖咀至深水埗), 或觀塘線(油塘至九龍灣), 但需大家就時間~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

去年初屋企裝修時收埋, 擺左一年,
今年新年放假個frd上呢拜年想玩下winnin ...
wah8899 發表於 5-3-2015 01:48 PM
紅燈有無閃?

紅燈有無閃?
speedstep 發表於 2015-3-5 16:26

wah8899 發表於 5-3-2015 04:28 PM

有無任何顯示?

有無任何顯示?
speedstep 發表於 2015-3-5 16:30

唔明咩叫"有無任何顯示"?

唔明咩叫"有無任何顯示"?
wah8899 發表於 5-3-2015 04:35 PM

電視or mon有無野睇到? firmware版本幾多?

電視or mon有無野睇到? firmware版本幾多?
speedstep 發表於 2015-3-5 16:37

當日拆出呢玩果時就係咁情況, 重新開機十幾廿次之後, 有一次成功入到去,
我放左隻winning 2010入去load, 入到game, 但load得好慢, load load下佢就自己熄左,
之後再入唔返去, 都係紅燈 轉 綠燈, 隔一陣就轉返紅燈

version我就真係冇留意, 因我有超過一年冇掂部機~, 真係唔記得~

當日拆出呢玩果時就係咁情況, 重新開機十幾廿次之後, 有一次成功入到去,
我放左隻winning 2010入去load, ...
wah8899 發表於 5-3-2015 04:56 PM
可以明日中午交收?

可以明日中午交收?
speedstep 發表於 2015-3-5 17:00

明天中午可以, 不過我在港島東, 你方便嗎?

eat $300