[網絡產品] (減價)全新Netgear GS105E v2 Gigabit Plus Switch (25-3-15完)

日本購入,全新未開,無單
保養官方話LIFETIME但應該要有單同登記先得,請自行上網研究,全新就不作私保
留意:火牛跟110v兩腳插,需自行買入12V 1A之火牛或轉壓器(有關問題已反映於價錢上)
轉壓器SSP鴨寮街$30,同款火牛新高登約$35,本人自己有用GS105E,正用Linksys WRT54G跟的火牛,正常使用中

1. 全新Netgear GS105E
香港賣緊$730

即食:$350

2. Netgear GS108E
參考價約$900
即食:$480(sold)

各型號功能比較

剛向NETGEAR查詢,購買點為其認證商戶,故不需單據可憑其SN作保養,但只供於日本兌換相關永久保養及有壞包換之保養

pls. check, wrong end date.

pls. check, wrong end date.
車人細佬 發表於 2015-3-20 09:10

20+5 =25
唔岩?

sorry,我睇錯。

哈哈, Ching, 又系我, 照舊交收可以嗎?
item 2 $480 eat

哈哈, Ching, 又系我, 照舊交收可以嗎?
item 2 $480 eat
Victorwongsk 發表於 2015-3-20 10:25

可以…再約

Ching, 你果部係咩版本?
V2 同V3 好似差好多... 因為有BUG
http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=93251&page=1

Ching, 你果部係咩版本?
V2 同V3 好似差好多... 因為有BUG
kamcm 發表於 2015-3-20 11:25

應該係V2,我自己用緊部機機底寫係v2 (GS105E)

如果GS108E個邊,睇番應該係V3黎,依家都應該無晒v2貨
但forum個度最後係指firmware問題,都有新版本可以更新解決

Push...item 1 left