[硬碟機] [Sell] 有相 - Seagate HD 3TB 正常 $580 起 有保 END @ 28/3

保用到今個月, 31/3, 聯強保,
100% 正常,,,
全新價 Seagate ST3000DM001 3TB Desktop SATA3 6Gb/s /64MB HDD        HK$ 783

參考返之前的POST ,,,http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2137777
可由代理一換一如果大家真係介意新舊問題....
一壞就可以換新,聯強,至於點樣會壞,你懂的, 唔知通電後,遙下佢會唔會有PHYSICAL BAD SECTOR 呢,,,真係唔識..

現$580 start
each $20
Eat $680

美孚~上水交收...
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

唔知通電後,遙下佢會唔會有PHYSICAL BAD SECTOR 呢
wlckenny 發表於 23/3/2015 12:33 PM

千期唔好. 代理有辦法check係咪搖爛震爛, 呢d無保的.

千期唔好. 代理有辦法check係咪搖爛震爛, 呢d無保的.
q_p 發表於 2015-3-24 06:34 AM

睇你點講架o者

請發健康圖 , thx

ching,能否幫手唔小心搖下,全新可能易放少少,有興趣bit全新

請發健康圖 , thx
netmen 發表於 2015-3-24 18:08

OK, will provide tonight.

ching,能否幫手唔小心搖下,全新可能易放少少,有興趣bit全新
tompkyou 發表於 2015-3-24 23:12

如果我拎左去換新,,,出多左effort,,,自自然又會貴D ,,,

回覆 7# wlckenny

貴少少都理解,期待新貨同有興趣買

START $580

OK, will provide tonight.
wlckenny 發表於 2015-3-25 11:01

請發健康圖 , thx