[其他] (代交收中) mini display port to hdmi/dvi/display port轉換 (end 2/4/2015)

代交收中

原本諗住幫公司買mini dp to vga,但發現香港貴得要死,去tb買,....唔小心買錯,所以要放售

貨物琴日收到,未試用過未開包裝

物品: mini display port to hdmi/dvi/標準display port

數量:3件 (1件由本人朋友買了)(1件Jackass_TMxCK已食)(1件sword 已食)

價錢: 每件$40

交收地點:美孚西鐵站

交收時間:
今天及明天 (10:00-16:00)
星期一至五 (17:30-18:30)

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

mac mini可以用?

Faizu 發表於 2015-3-28 15:57

我未用過,亦無MAC機個D,如果佢有MINI DISPLAY PORT 理論上係可以用到

eat 1 item

Faizu 發表於 2015-3-28 15:57

Ching,我試過mini display port to hdmi唔得,好像因為條線不是主動式問題。

hong kong station trade OK?

Ching,我試過mini display port to hdmi唔得,好像因為條線不是主動式問題。 ...
Faizu 發表於 2015-3-28 16:48

我無試過,如果真係有呢個問題我唔建議你買呢條線

hong kong station trade OK?
K-Cup~ 發表於 2015-3-28 18:05

唔好意思,
太遠了

surface pro用到嗎?

surface pro用到嗎?
Livermore 發表於 2015-3-29 17:00

原本係想買比公司surface pro 3 用,tb鋪話用到,但買錯左,呢個無vga,所以貨品係未試過