[多項種類] LG G3 beat 電池, Logitech Mouse, Dqual 流動充電 (3/4 完)

LG G3 beat 電池, Logitech Mouse, Dqual 流動充電 (3/4 完)

1. LG G3 beat 電池
型號 BL-54 SH
全新未開包裝, 行貨贈品 (有需要可提供單據作參考)
Eat $80

2  Logitech Mouse M325
Unifying 接收器
無單當無保, 只自用3個月, 有輕微使用痕跡
已換mouse 所以放售, 私保三日

Start $70, 每bid$10, $110 Eat

3. d.qual Powerware 5000 Freedom流動充電器
呢度團購貨品, 介紹: http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &highlight=QUAL
只用過不超過3次
有單有保養到2015年8月 (2014年8月購入

電池容量:5000毫安        
輸入:1A/ 5V DC (最大)        
輸出:Output 1 : 2.5A/ 5V DC、Output 2 : 1A/ 5V DC
無線輸出:1A/ 5V DC (QI無線充電基準)        

$70 eat
-------
星期二/四 ~6pm 北角地鐵交收
thank you
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

C hing, 一定要6:00pm? 一定要北角? 6:00pm先至喺九龍收工點趕到呢?

對item 1有興趣,但北角+6pm唔可能去到,請問有無其他時間/地方ok?

ltem 2.
Logitech Mouse M325

Bid $70.

請問item3星期四6:20pm北角站可以嗎?

1. $80 eat
3. $70 eat

item 3 backup eat....

C hing, 一定要6:00pm? 一定要北角? 6:00pm先至喺九龍收工點趕到呢?
Ryan69 發表於 2015-3-29 19:30

無人知你幾點收工
不嬲買賣都係雙方夾時間, 夾到咪買, 夾唔到咪唔買, 都係大家就

請問item3星期四6:20pm北角站可以嗎?
lfcian 發表於 2015-3-29 19:56

無問題

對item 1有興趣,但北角+6pm唔可能去到,請問有無其他時間/地方ok?
cckkwc2002 發表於 2015-3-29 19:33

你咩時間/地點ok, 可以睇下就唔就到