[手提電腦] 聯想g510手提電腦.好新 17-04/-2015完

上年3月新買公司用.單唔見了.送電腦袋.百記買時跟,冇用過.
同左半年就買多部桌面電腦用,跟手放係度食塵.
唔想晒左佢.
已自己加到8g ram  windows8.1.冇OFFICE

聯想 g510
c. 即食價 ---  2700
d. 底價            2600
e. 每口叫價 --20
f. 保養期 ---   冇單冇盒.應該都過左保.  私保3日.
g. 貨品的工作性能   冇問題.壞野我唔會賣.
h.必需元朗到屯門西鐵輕鐵沿線
時間5-8.有問題另再約
不接受完前4小時第一次出價.EAT除外.

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

部機咩配備?

thx

張相係大半年前影.個D係煙灰.不過我今晚會返屋企再影.

回覆  focke.c

I5 的   1TB
wingkps2 發表於 2015-4-13 11:52
有無顯咭?
定用內顯?

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

回覆 5# focke.c

吓...我唔打機..真係唔知.
但我自己就冇裝過卡啊.
只係加多條4G RAM.

回覆  focke.c

吓...我唔打機..真係唔知.
但我自己就冇裝過卡啊.
只係加多條4G RAM. ...
wingkps2 發表於 2015-4-13 11:59

可唔可以開個裝置管理員睇睇?
thx

回覆 7# focke.c

我依家冇用啊.我部機掉左係屋企食塵,我今晚返去睇喇.
但如果你想打機.我覺得好難呀嘛.
都係商用機黎.

回覆  focke.c

我依家冇用啊.我部機掉左係屋企食塵,我今晚返去睇喇.
但如果你想打機.我覺得好難呀嘛 ...
wingkps2 發表於 2015-4-13 12:08
其實唔一定係方便我打機既,
你列出多d資料,
都可以係方便其他人考慮買唔買,
亦都方便你早日賣出部機
我只係有興趣所以問下姐

回覆 9# focke.c

我諗住返到屋企先有得攪.我現係公司.冇得攪啊.