[機箱] ITX 機箱 24-4END

ITEM1 ASUS H87I-PLUS
跟盒保養到 2016-6月

$550 EAT
$500 即食 (限20-4 SSP 5:30-6:30 交收)

item2 PLEXTOR M3 128G
有單有盒 ,保到 5-2017
下圖係行RAID0 ,但此POST 只售一隻

$350 EAT

item3 itx鋁機箱 ,有lowprofile pci槽 ,可裝兩隻 2.5" ,有 USB3
跟120W DC TO DC 電源板 ,boot 到機但係唔知點解熄機把風扇都唔會停
當壞送埋 ,不作私保

送短身 SATA3 線 (20CM) 兩條

$200 eat

item4 itx鋁機箱 ,可裝兩隻 3.5"

送短身 SATA3 線 (20CM) 兩條

$200 eat

食兩件減 $50 或送 Thermalright Ultra-120 (只有 1366扣具)
食三件減 $100 ,食四件減 $150

SSP交收

push~~

請問可以提供item_3鋁機箱長x闊x高及機箱內部圖嗎?唔該你

backup item2

請問可以提供item_3鋁機箱長x闊x高及機箱內部圖嗎?唔該你
ppoppq123 發表於 2015-4-19 18:17

闊 24CM 深 25CM 高 10CM
有 CDROM 架的 ,不過冇影到入圖

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

item3 itx鋁機箱 ,有lowprofile pci槽 ,可裝兩隻 2.5" ,有 USB3
跟120W DC TO DC 電源板 ,boot 到機但係唔知點解熄機把風扇都唔會停
當壞送埋 ,不作私保

EAT

$550 EAT
$500 即食 (限20-4 SSP 5:30-6:30 交收)

item2 PLE ...
Elatha 發表於 2015-4-19 00:40

item 1 有無單 , 背板 (Back I/O Panel) ? Thanks!

$500 即食

push~~