[手提電腦] Lenovo Thinkpad T420S i5-2540M Type 4171 (2015-5-8)

a. 物品名稱 --- Lenovo Thinkpad T420S i5-2540M Type 4171-53U
b. Spec:
- Intel i5-2540M CPU / 1x4GB RAM / 500 GB 5400 HD
- 14" 1600x900 TN mon, 冇光點死點
- Win7 Pro 64 English
- USB 3.0 x1 / USB 2.0 x2 / Wifi / GigaLan / Bluetooth / DVD+/-RW
c. 6 cell battery
- 待機 4hrs 左右, cycle =45 (二手電池只能提供大約待機作參考, 實際使用時間及電池壽命難以保証, 請明白)
d. 數量 --- 1
e. 即食價 --- 2850
f. 底價(等同最低出售價) --- 2450
g. 每口叫價 --- 50
h. 保養期 --- 私保三日
i. 貨品的工作性能及包含的配件:
- Bios unlocked
- 美國機, 沒保, 外殼有花, 內籠85-90% new
- 100% work, 冇盒, Lenovo 95W牛
j. 交收方式/地點 /期限 --- 港島交收, 天后區優先
k.不接受完結前2小時首次出價者,eat除外

請問:
外殼花的地方在哪裏?
有沒有Windows還原光碟?
不要HDD可否減$200?

請問:
外殼花的地方在哪裏?
不要HDD可否減$200? ...
cY 發表於 2015-5-4 00:22

外殼是正常使用的平均小花痕, 外殼=75%, 內籠85-90% new
沒有還原光碟, 從多次交易的經驗所得, 如有需要, 重新裝機係最好方法.
不要HDD可減$200
Thanks.

請問ching:
如果不要HDD, 可否代燒還原光碟呢 ?

因為試過 OEM Key 唔可以係 Micorsoft download Windows7 ISO, 咁又重裝唔到

Thanks

請問ching:
如果不要HDD, 可否代燒還原光碟呢 ?

因為試過 OEM Key 唔可以係 Micorsoft download Windows ...
floatingcat 發表於 2015-5-5 16:54

ok, 可以代燒還原光碟.

請問:
外殼花的地方在哪裏?
不要HDD可否減$200? ...
cY 發表於 2015-5-4 00:22

ok, 可以代燒還原光碟.

試機後不要HDD -200 (即2250)

BIOS unlocked 是啥意思?

BIOS unlocked 是啥意思?
r320sc 發表於 2015-5-8 05:20

有D機bios set左password, 轉唔到setting, 例如你想用dvd boot機都唔得.