[平板電腦] 爆touch mon+洩光,可加滑鼠鍵盤照用,pipo w2 32gb(28-5 end)

touch mon已爆已移除
洩光一撻撻(集中係右中一大點大點咁,仲有有入塵)
藍芽 wifi-n otg 圓針頭火牛充電(micro usb 位都充得)
32gb ssd(上官網睇pipo w2 spec吧,張卡用落快過我張64gb 快卡)
搞過吓固件,update過 OS

寶琳6pm至灣仔6:30pm港鐵站交收

start:$100
bid:20(可倍數)
eat:$260
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

請問touch mon已爆已移除係咩意思??現有沒有暴mon情況??另外係w2 定w2f我想知cpu係咩??除左入塵之外100%work??

請問touch mon已爆已移除係咩意思??現有沒有暴mon情況??另外係w2 定w2f我想知cpu係咩??除左入塵之外1 ...
hkmand001 發表於 2015-5-23 08:53

冇單冇保冇盒
已拆走表面用黎做touch功能既玻璃,底層冇暴mon冇咗touch功能
已肯定係w2
cpu參考
ark.intel.com/products/80272/Intel-Atom-Processor-Z3735D-2M-Cache-up-to-1_83-GHz

2g ram? 有hdmi out?

2g ram? 有hdmi out?
PMIII 發表於 2015-5-23 09:44

都有
http://www.pipo.cn/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=12372

有冇hdmi to vga/dvi個啲轉頭?

via Nexus 5 Red

有冇hdmi to vga/dvi個啲轉頭?

brian1024 發表於 2015-5-23 18:03

冇,配件只有充電線、皮套(已很殘舊)、org(micro usb)

請問平日6:10pm寶琳站交收可以嗎?

請問平日6:10pm寶琳站交收可以嗎?
hello088 發表於 2015-5-23 20:11

可以

micro usb轉幾多個usb頭用? 我見你加到keyboard&mouse