[多項種類] DELL U2711 + MSA14, Audio-Technica ATH-AD700X, TrackIR 5 Head Tracker [END 31/5]

Item 1:Dell U2711 27" IPS Adobe 96% CCFL Monitor + MSA14 臂架
[U2711官方Link]
[MSA14官方Link]
-行貨,從這裡師兄購入(2012-8),該師兄購買約於2012-2,無單無盒,跟機電源線&一條Dual link DVI(其他要搵搵)
-U2711五年保,保至2017-2,尚有1年半保養 (不設私保)
-MSA14購自DELL官方,約今年2月買,保養唔清楚但正常可用
-100% Work、80% New,升級出售

*有一死點(於右下方,不明顯),其次遺失U2711連接底座之4粒螺絲,現用MSA14臂架的螺絲(不太適合),故連同MSA14一同出售,不散賣
-超重物品(Over 15kg),只限調景嶺屋企樓下交收(星期一至六 晚上7點後,假期全日),建議自備搬運工具/揸車,樓下可免費半小時泊車

Start HK$ 1600
Each HK$ 50
EAT HK$ 2000

Item 2:Audio-Technica ATH-AD700X [比大部份所謂Gaming耳機定位更準確]
-行貨,購買於2013-10-7,有單有盒
-應該一年保,故已過保 (不設私保)
-100% Work、90% New,原用作BF3 Gaming耳機,現極少用而放售
-觀塘線(九龍灣-調景嶺) / 將軍澳線(油塘-寶琳)交收

EAT HK$ 500

Item 3:NaturalPoint TrackIR 5 頭部跟蹤系統 (不連TrackClip Pro,基本需要戴CAP帽使用)[官方Link]
-水貨,購自外國PCAviator,今年4月購買,單可能有(最少有email),有盒齊配件
-唔清楚有無保,當無保(不設私保)
-僅開盒檢查,原本想用,但發現唔適合所以收回盒
-觀塘線(九龍灣-調景嶺) / 將軍澳線(油塘-寶琳)交收

EAT HK$ 700

全食價HK$ 3000,加有優先權(優先權至29/5 23:59) *但只限調景嶺屋企樓下交收

留位

DELL U2711 (白色偏暗係因為相機SETTING問題,較太暗,並非PANEL暗 & 藍色唔知點解CUT左少少...

死點位置

其他相片都無咩好影... 鼠標指住(放大睇)

一樣等睇相

一樣等睇相
keungngan 發表於 2015-5-26 18:43

已UPLOAD

請問你屋企樓下近唔近MTR?
Item 1:Dell U2711 是否無單都有1年半保養?

請問你屋企樓下近唔近MTR?
Item 1:Dell U2711 是否無單都有1年半保養?
DJIA 發表於 2015-5-27 14:20

官網有得跟S/N保養
行商場大約5分鐘

係唔係都有埋原裝既腳架?
只係小左螺絲

背部連接應該唔使羅絲,是否近枱面那部份無羅絲⋯

係唔係都有埋原裝既腳架?
只係小左螺絲
keungngan 發表於 2015-5-27 16:44

有座,個座同個臂架一齊賣(現在用緊座+臂既4粒螺絲)
係原裝果4粒星形T15螺絲遺失