[電腦組合] i7-2600k & parts... (END 3-JUNE 2015)

a. 物品名稱 --- i7-2600k + Antec 920(1 extra Red Led 120fan) + P8Z68V-Pro + HAF 912Advance (removed top fan, change to CM Jetflow 120 led fan) + PCIE WIFI CARD
b. 數量 --- 1 set
c. 即食價 --- HKD 2,100.00
d. 底價(等同最低出售價) HKD 1,700.00
e. 每口叫價 --- HKD 50.00 或其倍數
f. 保養期 ---  已過保, 私保3日 (但並不包含人為損毀)
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 操作良好100% WORK, CASE 有少花, 頂風扇因用一體水頂住已棄, 自己加了JETFLOW 120MM
h. 交收方式/地點 /期限 --- 彩虹, 鑽石山地鐵站 (如行來屋苑(同區)成交價-HKD50) 如不要CASE 可去其他觀塘/荃灣線交收
得個MB有盒,  歡迎拆開CHECK 貨
部機仲用緊, 聽晚OR星期日先拆 RAM/HDD 裝去新機到
基本上可以當個CASE係EXTRA, 唔LIKE可以丟左佢

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

係咪加 RAM同HDD 可用?

係咪加 RAM同HDD 可用?
lishunping 發表於 2015-5-30 00:34

仲有 牛牛

(丫...手快快答左牛牛, 之後EDIT加返仲有, 而家再EDIT加呢句野...會唔會都係扣分架?OR只係買家出POST EDIT先扣? 希望不會扣吧~_~ SORRY)

仲有 牛牛

(丫...手快快答左牛牛, 之後EDIT加返仲有, 而家再EDIT加呢句野...會唔會都係扣分架?OR只係買 ...
Maze 發表於 2015-5-30 00:35

未有人出價都ok

5. 買賣任何一方於貨品被即食或同意成交後無故取消,可被視為爽約並會受到處分。
   賣方有責任在發帖前清楚列明出價條款及了解貨品狀況, 在貨品已有出價或即食的情況下,不得更改有關出價條款(包括修改、加上食價、加上全食或多食優先、或加上交收日期時間地點優先
   等), 亦不能以任何理由取消有關拍賣,違規者會被扣50分作處理。
   拍賣帖中如有會員提議賣家作出以上行為(包括明示或暗示),同樣亦會被處分。

未有人出價都ok

5. 買賣任何一方於貨品被即食或同意成交後無故取消,可被視為爽約並會受到處 ...
pure_water 發表於 2015-5-30 00:43

呢個RULES 我知啊, 我係講緊, 回貼後改貼 扣分

呢個RULES 我知啊, 我係講緊, 回貼後改貼 扣分
Maze 發表於 30-5-2015 00:50

賣家除外

$2100 EAT

back up eat

eat果2位個箱要唔要既?

個箱要的~~