[中央處理器] i5-2500K連 散熱 ASRock Z68 Extreme4 ELPIDA 2GB DDR3 1333 X 2 [END: 5JUN2015]

出售以下物品:
1. i5-2500K - 長期以預設頻率運作, 跟 ThermalTake Slim X3 散熱
2. ASRock Z68 Extreme4 - 有盒, 說明書, 連背板, 成色約9成新, 運作正常(還在使用中),可support 1866 - 2133 DDR3 (OC)
http://www.asrock.com/mb/Intel/Z68%20Extreme4/index.tw.asp?cat=
3. ELPIDA 2GB PC3-10600U (1333) X 2

以上物品將以套餐發售, 不設散賣, 私保3天私保7天(以套餐設定運作, 不包超頻所引致的一切問題)
交收地點: 中環/上環/旺角/官塘MTR, 平日收工時間(約6-7PM)
成功競投者請於48小時內提供聯絡方法及於7天內完成交易

Start Bid: 1200
Each Bid: 50
Eat Price: 1500
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

請問CPU同板本身有冇官方保養???
CPU有冇盒?
底板配件齊唔齊?such as sata線

1. CPU 同板無保  (CPU 盒唔見左, 底版保至05-2014)
2. CPU 無盒 ( 唔見左)
3. 配件係背板, 說明書, 底板盒
SATA 線原來跟來的已用, 要的話可以跟一條比你.

為使各有興趣的買家放心, 已更改私保日期為7天. 請各位多多支持.

1200 first bid thankyou

可唔可以美孚或SSP交改?

可唔可以美孚或SSP交改?
fai103 發表於 2015-6-2 22:11

sorry 我口多多問下姐,如果唔得我都唔會CANCEL 個BID

你cancel 左果句查詢便ok

重新落多次
$1200 thank you

Diamond hill mtr trade. ..OK?

via HKEPC Reader for Android