[手機及配件] 賣國行雙4G華為HONER 6 PLUS (黑色) 09-06-2015完

a. 物品名稱 --- 華為HONER 6 PLUS (黑色)5模16頻,(中移動+聯通及香港4G全網通)
b. 數量 --- 1部
c. 即食價 --- $2,000,
d. 底價(等同最低出售價) --- $1,500
e. 每口叫價 --- $20 或其倍數
f. 保養期 --- 購於15年2月(尼古拉),國行貨香港沒有保養., 私保7日.
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 全套配件齊100%WORK,9成新.
前後都已貼上玻璃貼,另會送透明及鋁邊套各兩個.
h. 交收方式/地點 /期限 --- 星晚一~五,晚上6:45~7:00 SSP 黃金附近交收.

小弟唔想因為賣野隱瞞事實,聲明如下:
*****有關華為6+長時間休眠會收唔到信息(WHATSAPP,WECHAT,DISA)小弟實測都係有,但系統更新B173改善左好多,
日間收信息已沒問題, 但我自己試過深夜充電(休眠超過兩小時) 用另一部機SEND 個wahtsapp都係會收唔到,要著MON先得,
各位請慎BID.

夜些少補相.

是否双卡高配版32g?有否國内的税票、保修卡...等?(如無没有三包的)

回覆 2# bowieksh
人地講咗購自香港水貨店(Mr.nicholas)

是否双卡高配版32g?有否國内的税票、保修卡...等?(如無没有三包的)
bowieksh 發表於 2015-6-5 10:17

是双卡高配版32g的.
買果時我問過尼古拉, 佢話有問題囉上深圳華為係有保的,至於稅票好似冇, 保修咭我就要番屋企睇下有冇,

回覆 4# wahw

部機有無花或崩?如eat最快何時何地交收?

回覆  wahw

部機有無花或崩?如eat最快何時何地交收?
bowieksh 發表於 2015-6-5 11:28

長期帶套貼埋玻璃貼,冇大花, 但佢個玻璃底物料問題,好容易花,我咁小心用都有幾點,不過好難睇到,今晚我試下影相比你睇.
最快明日中午2:00, ssp可交收.

$1500

回覆 6# wahw

好,等睇相!

加相一推.
背面有幾點輕微小花,因為有玻璃貼,好難影到,但各位請放心,其實輕微得幾乎睇唔到.
鋁邊都冇花/崩.

**如用鋁邊殼, 背後玻璃貼要去除,否則會蓋唔到後殼.

回覆 9# wahw

唉,忙左幾日今日先有時間睇相
請問如中左可否本週六(6月13日)下午在SSP交收?