[中央處理器] 45w低電壓 Core i5 4670T up to 3.3GHz (End: 20/6)

Intel Core i5 4670T
Product Details

少有既tdp 45watt 4c4t CPU, 低溫適合itx / htpc 等
base clock 2.3GHz, turbo boost up to 3.3GHz
淨CPU 一粒, 無單無盒無保, 私保兩日(不包括人為損壞)

Start $1200
bid $20
eat $1400

依家仲用緊無相, 但cap 左cpu-z 同full load 溫度

溫度只作參考, 用CoolerMaster Vortex Plus轉左Delta 薄身9cm fan

交收地點:
東鐵線: 上水到紅磡各站,
荃灣線: 太子到尖沙咀各站,
西鐵線: 元朗到天水圍各站

想要求其他地點請先pm或回覆本帖詢問, 否則只接受上述車站見面交收
本身返工要shift, 所以時間及日期要大家就一就

Intel Core i5 4670T

少有既tdp 45watt 4c4t CPU, 低溫適合itx / htpc 等
base clock 2.3GHz, turbo boo ...
癲羊 發表於 2015-6-15 20:28

師兄 , 你兩個型號不同.

回覆 2# pepple

手快打錯左,已更正
Thanks

$1200.00

D 圖睇唔到

D 圖睇唔到
pk1667 發表於 2015-6-16 09:19

依家應該ok 了!?

依家應該ok 了!?
癲羊 發表於 16/6/2015 13:31

都係睇唔到

都係睇唔到
pk1667 發表於 2015-6-16 13:46

c hing 試下ctrl + f5 會唔會睇到?
我試過用iPad iPhone, android 用hkepc 官方app 都睇到

c hing 試下ctrl + f5 會唔會睇到?
我試過用iPad iPhone, android 用hkepc 官方app 都睇到 ...
癲羊 發表於 16/6/2015 13:58

頭先我係用兩個 brower 睇過都係睇唔到, 不過依家已 ok

Push